Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / ROYAL CANIN - zkušenosti
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
koprofil
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 08:56
- Nahlásit

sarax
budeš chodit ve dny kdy sou granulky bo na masíčko???
stále

west
Počkejte až dojde Fatdog a učiní nějakou originální hlášku typu:
Royal Canin
ani sviním
nebo tak něco

Royal Canin, ani WESTím

sry, ale fatdog tu již nechodí

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 11:57
- Nahlásit

koprofil
stále
dobrá píšu si

koprofil
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:09
- Nahlásit

sarax
jak říkám kamarádka ho koupila RC boxer a pes nijak neprospívá
hele a má ten její Boxer FCI papíry? bo jinááák by to ani fungovat nemuselo

Olina
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:45
- Nahlásit

Od štěnda jsme vyzkoušeli lecos... RC, Eukanubu, pak Proplanku. Na tý jsme byli nejdýl, ale pořád hafušák hnědl, tak teď má Nutro Choice. Ať už po tom bude hnědý nebo ne, asi u toho zůstaneme, protože tak vyblízanou misku, jako po tomhle krmivu (jehněčí s rýží)......to tu ještě nebylo! A ani mu to nemusím vonět žádným masíčkem. Může se po nich utlouct.

Carrie
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:59
- Nahlásit

Taky nemám s RC moc dobré zkušenosti, už v štěněčím věku jsme přešli kvlůli průjmům na Brit care a to je úplně o něčem jiném. Spokojenost!

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:03
- Nahlásit

mám dobré zkušenosti s RC-pro obří plemena/málo hov.n, hezká srst, velké granule-tak kousala a nehltala, průjem žádnej./

kety
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 17:12
- Nahlásit

Na ROAL CANIN jen chvála, přešla jsem z Proplanu pro obry na RC a super,po proplanu se objevuje skořicová barva srsti.Brit care odzkoušené ,ale nelezli ani jednomu Leonovi.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 17:20
- Nahlásit

kety
Jejda, a dívala ses, čím je RC konzervován?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 17:23
- Nahlásit

Krmím psy RC veterinary diet - Mobility support a sensitivity control. Musím pochválit hlavně sensitivity control, pejsek měl strašný průjmy, tak jednou měsíčně, musel i na kapačky. Od tý doby, co dávám sensitivity control, neměl průjem ani jednou. Akorát mu to teda moc nechutná, ale jemu nechutná nic, fluše mi i pamlsky za odměnu.

mallos
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 19:23
- Nahlásit

nechapu, jak muze nekdo timhle krmivem krmit... to jste si fakt nikdo neprecetl to slozeni...

sramka00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 15:10
- Nahlásit

Velký granule mají téměř všechny firmy, taky mě děsí tohle složení..:-O

gabi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 15:43 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Ja som napriklad krmila RC dost dlhu dobu, v casoch, ked RC bol ako IN krmivo (to sa nam tie dejiny pekne menia pred ocami...) Jeden pes s mierne zazivacimi problemami to zvladal celkom dobre, len nesmel dostat nic ine, ani varene ani ine granule, lebo bola grcka dost pravdepodobna. Proste jednostranne granulove krmivo sa nezaprie a neda sa tak lahko vystriedat alebo spestrovat.
Teraz sme prevazne na surovom, nevyvazenom, teda nie ze by som to nevazila ale od oka je to jednoduchsie, pestrom, a granule davam iba ako nam sackovu polievku.

Ale nazad ku skusenostiam, pri krmeni RC som si vsimla jednej pozitivnej veci: Mali sme minimalny problem s kliestami. Fakt nekecam. Cele leto sme nepouzivali ziadny antiparazitny pripravok, no sem tam sa nam nieco pricuclo, ale to sme vybrali a bolo to ok. Overene viac ako dva roky po sebe.

sramka00
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 16:31
- Nahlásit

to s těmi klíšťaty je zajímavé, myslíte, že můžou granule obsahovat nějakou takovou složku?! Je to reálné?

Tommante
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

Je to teda dost zajímavý, ale mě to příjde jako kravina, kdyby to bylo možný, tak by to určitě začaly využívat ty nejpřednější firmy. Možná je to jenom individualní reakce, ale i tak mi to příjde divný, že by to jen tak mělo takhle pozitivní reakci proti klíšťatům.. Co si o tom myslíte vy ostatní?

sue
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 17:42
- Nahlásit

Já mám s RC jen ty nejlepší zkušenosti..mám na tom všechny tři pesany a prospívají pěkně (dva NO a jedna kříženka) a na to že je pesanovi 10 let tak je v nejlepší formě a lidi ho tipujou tak na 5 let...prostě si ho nemůžu vynachválit a co slýchám od lidí tak RC je opravdu chutné krmivo a musím říct, že mají i pěknou řadu veterinárních diet...

Apollo
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 19:39
- Nahlásit

My ho vyzkoušeli - prděli - smrděli - skoro se doma udusili - dokrmili - vyměnili.

Tommante
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 21:20
- Nahlásit

Nějak tak no
S RC teda jedny z nejhorších zkušeností, můj pes na ně reagoval přecitlivěle, takže jsme na nich moc dlouho nezůstali

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání