| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 17:51
- Nahlásit
Uši překlopené, nebo zavěšené, silné a velmi pohyblivé
Nesplňují 3 feny.
Na uchovnění stačí velmi dobrá, spočítání zubu (mohou chybět 2 zuby z řádu P a 2 x M3) a změření kohoutkové výšky.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 17:52
- Nahlásit
Mucholabka
čím to tam ty štěnata mydlí? Takhle malinký se přeci nemají sprchovat...myslela jsem,že jsi psala email na ty inzeráty na začátku..ale tohle je taky dost drsný..
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 17:52
- Nahlásit
Mucholabka
no tak na toto plagiatorstvi bych moc rad videl nejaky judikat )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 17:54
- Nahlásit
fatdog
Jo, vím. Zajímavé, že hodně lidí s APBT má jacky.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 17:55
- Nahlásit
Mucholabka
to je od Tebe ironie nebo se Ti to fakt jeví zajímavé ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 17:57 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
fatdog
Ne, fakt znám spoustu lidí, co chovají nebo chovali APBT ve větší míře nebo komerčním způsobem (i když se to rovná), a přidali si k tomu jacky. Většinou bez PP.
Asi už byly ty komerční chovy na amerických klasických krvích tak profláknuté a zmršené, že to dál nešlo.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 18:12
- Nahlásit
fatdog
tihle obchodníci si svoje zájemce stejně seženou, ale aspoň kdyby se dali upozornit někteří hodní,ač naivní zájemci o pejska, aby sáhli někam jinam...jenže zas de o to kam, je to začarovanej kruh-dokolečka dokola..
Mucholabka Bára a Sam
těžký je, že z týhle "CHS" sou asi na svoje "chovný" zvířata a odchovy fakt hrdý!!
to fakt nemá vobdoby...
asi půjdu na svym sice papírovym, ale dobrym mutantíkovi chovat, protože sem na něj fakt hrdá a pro mě je fakt pěknej- pro mě si fakt krásnej jondo-aby ses neurazil a kdo je víc,ne?..
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 18:21
- Nahlásit
eva od jondy
chtěla bych vidět ty majitele pejsků co jsi vložila na začátku..jakej můžou mít k těm psům vztah, když si udělají štěnata a pak je ve dvou letech prodávají? No předevčírem nebo kdy to bylo byla úžasná tak reportáž na TV Nova jak si pan Lakatoš bral psi z útulků, prostě jsme fakt asi otupělí prachama a o nic jinýho nejde..je to smutný, o to víc, že spousta lidí přemejšlí tak, že si radši koupí levnější štěně a už nedomyslí zbytek..
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 18:25
- Nahlásit
Mucholabka
no je to tak...já myslím, že prostě oni totiž už odpradávna všechno vod sebe kopírují......jeden vod druhýho....až na vyjímky tedy
eva od jondy
tihle obchodníci si svoje zájemce stejně seženou, ale aspoň kdyby se dali upozornit někteří hodní,ač naivní zájemci o pejska, aby sáhli někam jinam...jenže zas de o to kam, je to začarovanej kruh-dokolečka dokola..
nojonoooo tak ty ale vycházíš právě z toho předpokladu, že všechno je marnost....myslím, že z jejich webu je patrné, že přes něj nějaké zájemce přitáhnou a že jej prostě používají.....takže není až takový problém je o část těch zájemců připravit...ale chce to věnovat tomu čas a práci, kterou ti nikdo nezaplatí ani neocení
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 18:36 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit
Bára a Sam
já bych řekla že maj k nim asi vztah čistě "obchodní"...škoda, že tu neni blijící smajlík...
fatdog
ale joo, já to beru, teda u těch russelů, tam to takhle jde.
ale já spíš teď myslela to pako zezačátku diskuze, protože ten mi přijde, že rejžuje asi ještě mnohem víc, jenže uvádí šmejd jenom tel.. ví proč..
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 18:46
- Nahlásit
ty jo ta fenka retrívra je fakt krásná, kamarádka ted retrívra chce, ale podporovat tohle svinstvo...fakt mám chut jim zavolat, ale proč si ničit nervy a utrácet peníze..no snad je koupí někdo kdo v nich nebude vidět jen prachy..snad
|
staki
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 19:24
- Nahlásit
eva od jondy
ee kdyz budes hledat mas i adresu a je z Hodonína
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 19:54 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
eva od jondy
dankovi.mh@volny.cz
stenatka2006volny.cz
Našla jsem,hned dvě.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:50
- Nahlásit
staki
jablunka
dík, já byla celej den pryč, včera sem bohužel musela z netu, jináč bych hledala ..
určo o tom můžu vyrobit varování a hodit na něj odkaz na jonáší stránky, ale asi by to chtělo hodit někam, kam nepřijde člověk jednou za 100 let jako ke mně...a když joo, tak to bejvá nadšenej pejskař, co jen tak lozí po stránkách..
nevíte vo něčem lepšim??
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 07:28
- Nahlásit
Bára a Sam
ty jo ta fenka retrívra je fakt krásná, kamarádka ted retrívra chce, ale podporovat tohle svinstvo
a nechtěla by tvá kamarádka fenku místo zlatáka, labrouše?
|