| Autor |
Zpráva |
lusy13
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 19:30
- Nahlásit
Chcela by som sa spytat ci to niekto pozna???
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:50
- Nahlásit
Preco prave toto krmivo ta zaujima?
URL
A co dalsie podobne krmivo?
URL
a dalsie...
URL
Vies podobnych krmiv je strasne vela. Su aj velmi lacne ich vyrobna cena je tak nizka, ze obal je mozno drahsi.
Toto boli linky na talianske krmiva a ked si pozries spanielske tak zistis len tolko, ze je lepsie sa takymto krmivam vyhnut a navstivit radsej masiara.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 22:06
- Nahlásit
fosilia
náhodou, některé ty logotypy nejsou až tak špatné ) no rozhodně ten marketing a CI něco stálo, takže se nemůžeme divit, že suroviny se bartruji jejich odvozem ))
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 22:25 - Změnil/a: fosilia
- Nahlásit
Tak pozeram, ze nieco o odpadoch v potravinarskom priemysle vies. Preto ten super biznis pri nizkonakladovej vyrobe. Naviac si daju dobre zaplatit grafikov a vyrobcu obalov. Na kvalitu vo vreci sa moc nehladi. U nas tento tzv. masovy bordel pozname pod kategoriou 3 a v USA 4-D.
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 15:35
- Nahlásit
fosilia
Preco prave toto krmivo ta zaujima?
hladala som v obchode nieco s rybou. a mali trainera a toto. tak len informacne som chcela vediet co to je.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 21:51
- Nahlásit
fosilia
Prosím Tě, nevíš náhodou, existují nějaké studie, články, pozorování prostě nějaké hodnověrné a odborné materiály o tom, jaké mohou mít granule jakožto granulovaná strava vliv na psí organismus při dlouhodobém mnohogeneračním krmení? zabývá se tímto někdo na úrovni nějaké slušné?
|