| Autor |
Zpráva |
Myssel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:15
- Nahlásit
Krasný den všem. Zajíma mě kdo vlastní toto plemeno. Vaše radosti a strasti. Pochlubte se s touto umazlenou rasou. Těším se.
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:22
- Nahlásit
čau, no to zaregistrování , ale jestli tu jdou vkládat i fotky, tak aspoň něco.......já už chci celý svět
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:27
- Nahlásit
Huryska
Aspon neco..je to tady rozhodne jednoduche. By me zajimalo, co se tam stalo. Jak se ma Hobinek?
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:31 - Změnil/a: Huryska
- Nahlásit
Myssel
Hobajs měl nějakou krutou noc, něco ho pěkně prohnalo...venčili jsme i ve 2 v noci ...ovšem už je zřejmě Ok, protože chodí hladově strkat do misky a nějak se na mě naštvaně dívá, proč mu cpu jen sem tam suchý piškot
Míšo, jak se tu vkládají fotky???
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:37
- Nahlásit
Huryska
Chuderka..ale jestli uz nahlizi do misky, tak je to v pohode. Uz se na nej tesim, az se setkame. Phoebe jsem zase ostrihala...kdyz to mela delsi rikam, ze je tlusta, jak becka. Ostrihala jsem ji a podoba radiatoru naprosto stejna.
Zaloz si galerii na hlavni strance. Pak si kliknes na fotku pravym a das vlastnosti. Tam okopirujes URL adrsesu a vlozis ji do policka nad textem kde pises prispevek. To policko ma barevne obrazce druhe z prava. Hotovo..
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:43
- Nahlásit
Myssel
Zkusím to s tou fotkou
Jinak Hobajse zatím stříhat nebudu - roste mu to, už je zase naložený v OOK od Summerwinds, zase pravidelně češem......no když byl ostříhaný, tak to bylo pohodlnější hlavně po procházkách, ale když to má dlouhé, tak se mi tak nějak Hobajs líbí daleko více . Uvidíme časem......
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:45
- Nahlásit
Huryska
Tak sup sem at vdim milacka, jak mu to slusi. Ona to mela taky uz dlouhe, jen strasne nechutne na hlazeni. Hrebiky, zne..proste neco mezi tim...a tak nechutne huste, ze procesat ani nahodou. Taky se mi libi vic, kdyz to ma dlouhe. No uvidime.
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:22
- Nahlásit
pokus
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:30
- Nahlásit
Huryska
Jeeee parada. Milacek malej
|
Beata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:55
- Nahlásit
Ahojte
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:58
- Nahlásit
|
Beata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:00
- Nahlásit
Jarka, ako ti mám odpísať, to nejde tak ako na celom svete? Že si kliknem len na odpoveĎ?
|
Lenka V
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:04
- Nahlásit
Nazdárek,tak jsem to tu našla,už mě bylo po vás smutno.Taky máte takoví absťák?
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:06
- Nahlásit
Ahoj ahoj, jsem ráda, že se tady tak hezky rozmnožujeme Absťák mám dost!!!!
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:08
- Nahlásit
Beata
odpovídat jako na "celemsvete" tu nejde, ale pořád je to tu přehlednější než na můj pes.......náš celý svět je holt nejlepší chat!!!!!!!!!!!
|
Beata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:09
- Nahlásit
Huryska
Svätá pravda!
|
Lenka V
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:10
- Nahlásit
To je děsný.Ještě ,že už půjdu v pondělí do práce jinak bych se asi zbláznila
|
Beata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:11
- Nahlásit
Čo dnes porábate? Už niektorej admin odpísal? Mne ešte nie.
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:11
- Nahlásit
Lenka V
Leni a dovolenou vybíráš kdy??? Nebo už jsi měla??
|
karkulka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:14
- Nahlásit
čauky
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:15
- Nahlásit
Já na admina nemám mejlovou adresu....asi je fakt na dovolené, snad to zprovozní co nejdříve!!!
|
Beata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:15
- Nahlásit
Ako sa sem dávajú fotky?
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:16
- Nahlásit
No vítám další ztracené ovečky
|
Lenka V
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:18
- Nahlásit
Já jsem adminovi psalal a ještě mi neodepsal,jinak mi to píše,že sem můžu vkládat jen 1 příspěvek po 60 vteřinách(dost blbé)a dovolenou,tak tu si vybírám věčinou v sobotu a nebo neděli,když je třeba výstava a nebo narozky,nebo tak něco.
|
karkulka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:19
- Nahlásit
Správně Hurysko
|
Lenka V
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:19
- Nahlásit
Zase musim čekat 60 vteřin,než můžu něco napsat
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:20
- Nahlásit
Vkládání fotek popisuje výše Myssel - ale já u toho teda dost nadávala...fakt maturita!!! Musíš si nejdříve na hlavní straně založit novou svou galerii, pak do ni hned vložit fotku ze svého PC, pak ti teprve po odhlášení a novém přihlášení naskočí tvá galerie fotek a z nich tu můžeš vkládat fotky - rovnou zPC tu na diskuzi to nejde. Pak když píšeš tady příspěvek, tak klikneš na druhé okýnko zprava a tím se vkládají fotky.
Přepošlu vám raději instrukce od Myssel
|
Lenka V
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:21
- Nahlásit
Jdu napsat ostatním na které mám ICQ,kde se nacházíme,nebo jste jim to už psaly?
|
Huryska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:23
- Nahlásit
Ještě k fotkám
nejdříve tady založit galerii. Potom si kliknete na tu fotku, co sem chcete vložit pravým tlačítkem, dáte vlastnosti a zkopírujete tu url adresu. Pak tady na foru-jak píšete odpověď tak nad tím jsou políčka. Tak kliknete na 2. zprava-jak tam jsou ty barevný obrazce a tam vložíte tu zkopírovanou adresu a je to
|
karkulka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:24
- Nahlásit
URL Névé fórum o ši-tzu
|