| Autor |
Zpráva |
sue
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 16:48
- Nahlásit
mám dotázek....jak je to u kokrů s kupírováním ocásků??Ač koukám po všech možných stránkách tak pořád nevím,jak to je.Jednou májí ocas kupírovaný a jednou ne...zajímalo by mě,zda když kokr bude mít kupírovaný ocas,je možné ho uchovnit???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 16:51
- Nahlásit
sue
Je otázkou chovatele,zda ocásek kupíruje nebo ne. Dříve se kupíroval všem,dneska už spíš převládá tendence ocas nechávat. Ale i když bude mít štěndo ocas kupírovaný,z výstav vás to nevyloučí.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 16:52
- Nahlásit
jana33
díky moc...a jak je to s loveckou zkouškou??Musí ji mít na uchovnění nebo ne?
|
ata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 17:10
- Nahlásit
Na uchovnění angl. kokra lovecká zkouška být nemusí. Musí mít jen splněné výstavy. Na stránkách kchls jsou vypsány podmínky.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 17:29 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
URLPřesněji řečeno tady.A ocásky už skoro nikdo nekupíruje, řekla bych, že teď je móda dlouhocasých kokříků (i když - kuúpírované krasavce má třeba Pavel Šulcek - z Vejminku).
Jestli Tě zajímají kokři, koukni k nám: URL, mám tam i ICQ, většího cvoka do kokrů abys pohledala .
|
sue
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 19:46
- Nahlásit
Lucie od Arta
díky moc no tak koukám na ně no jací jsou a tak a hlavně jsem fakt nevěděla jak je to s ocáskama....a samo loveckejma zkouškama....hezký stránky
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:30
- Nahlásit
sue
Kokr je ideální pes pro člověka, kterej chce parťáka na dlouhý procházky a vejlety, když nemá dost pohybu,je nešťastnej.Ale lovecký výcvik s ním dělat nemusíš, jsou dobří i v agility a jiných psích sportech.A hlavně je s nima legrace - takovej pes do nepohody, ani starost o srst není tak hrozná. Já už bych neměnila. Ale u kokrů fakt platí - jen s PP
|
sue
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:33
- Nahlásit
Lucie od Arta
já si pamatuju že se kokříci vždycky pořizovali dětem jako mazlík ale člověk o nich nic moc neveděl....jinak děkuju za popis
|