Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / anglický kokršpaněl
Autor Zpráva
sue
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 16:48
- Nahlásit

mám dotázek....jak je to u kokrů s kupírováním ocásků??Ač koukám po všech možných stránkách tak pořád nevím,jak to je.Jednou májí ocas kupírovaný a jednou ne...zajímalo by mě,zda když kokr bude mít kupírovaný ocas,je možné ho uchovnit???

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 16:51
- Nahlásit

sue
Je otázkou chovatele,zda ocásek kupíruje nebo ne. Dříve se kupíroval všem,dneska už spíš převládá tendence ocas nechávat. Ale i když bude mít štěndo ocas kupírovaný,z výstav vás to nevyloučí.

sue
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 16:52
- Nahlásit

jana33
díky moc...a jak je to s loveckou zkouškou??Musí ji mít na uchovnění nebo ne?

ata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 17:10
- Nahlásit

Na uchovnění angl. kokra lovecká zkouška být nemusí. Musí mít jen splněné výstavy. Na stránkách kchls jsou vypsány podmínky.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 17:29 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

URLPřesněji řečeno tady.A ocásky už skoro nikdo nekupíruje, řekla bych, že teď je móda dlouhocasých kokříků (i když - kuúpírované krasavce má třeba Pavel Šulcek - z Vejminku).
Jestli Tě zajímají kokři, koukni k nám: URL, mám tam i ICQ, většího cvoka do kokrů abys pohledala.

sue
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 19:46
- Nahlásit

Lucie od Arta
díky moc no tak koukám na ně no jací jsou a tak a hlavně jsem fakt nevěděla jak je to s ocáskama....a samo loveckejma zkouškama....hezký stránky

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:30
- Nahlásit

sue
Kokr je ideální pes pro člověka, kterej chce parťáka na dlouhý procházky a vejlety, když nemá dost pohybu,je nešťastnej.Ale lovecký výcvik s ním dělat nemusíš, jsou dobří i v agility a jiných psích sportech.A hlavně je s nima legrace - takovej pes do nepohody, ani starost o srst není tak hrozná. Já už bych neměnila. Ale u kokrů fakt platí - jen s PP

sue
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:33
- Nahlásit

Lucie od Arta
já si pamatuju že se kokříci vždycky pořizovali dětem jako mazlík ale člověk o nich nic moc neveděl....jinak děkuju za popis

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání