Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Tak tohle je děsný!přestane to?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:43
- Nahlásit

ZdeNek_K
A tohle je podle tebe coTo v tý televizi myslim...

Mipooo
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:54
- Nahlásit

chudak zvierata - to je pekny hnus svine

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:54 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit

davidkova renata
"Téměř všude se ukazují jen pouliční(parkové) nebo garážové jatka a nazývá se to psími zápasy " že by toto ?? Já to v TV neviděl ale myslím že nebudu daleko od pravdy . Jinak v skutečných zápasech jde o kvalitu psa a boj může trvat třeba jen 30s a majitel psa ho ukončí - nebo také hodiny . Jde o psa ! Ne o "pobavení" nějakých zvrácených hajzlů .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:56
- Nahlásit

ZdeNek_K
No já se na to koukat nebudu,bo na to nemám,ale pokud uváděli v upoutávce "nelegální",tak to asi bude ten humus o pobavení úchylnej debilů.

fatdog
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:58
- Nahlásit

Doporučil bych některým se vzpamatovat...právě tohle je zas evidentní případ, jak se někdo snaží pomoci a spíše může uškodit.

Někdo najde někde na netu nějakou cizojazyčnou výzvu, přeloží to a začne se v tom pitvat nejspíš v dobrém úmyslu.

Ale nenadarmo a rozhodně myslím ne bez rozmyslu jsou největší aktivisté BSL u nás potichu...ano domluvili se tak, aby zbytečně svými aktivitami nenabudili opět třeba nějakého aktivního poslance, který by v slepé neznalosti a neochvějné blbosti začal podávat návrhy.
A dohodli se tak i takoví lidé, jako jsou bývalí aktivisté "1 metr" apod ...... takže doporučuji toto téma(BSL) nechat spát do doby, než se nedejnůh zase nějaký chytrý tvůrce zákonů probere a začne blbnout.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:02
- Nahlásit

fatdog
co se týče BSL..včera sem pročítala články a moc se mi líbilo že v 1.skupině k pitbullům přidali stafordy a stafbully neb je prej policajti od sebe špatně rozeznaj....

fatdog
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:04
- Nahlásit

ten článek snad není o zápasech...jak jste na to přišli? ooo boooože

fatdog
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:08
- Nahlásit

sarax
ja bych toi fakt nepitval, ale pitbulla snad nejde poznat na pohled vůbec.....teda pokud to nebereme dle té ironické specifikace v textu toho jednoho videa

Hmm .. podívej...střední velikost, krátká srst, pevná a svalnatá postava, široká hlava, silný nos, silné čelisti. Ano, toto je oveřené. Jsem pitt bull.

ale fakt bych to nepitval...jak vidíš, nereaguji ani na zdejší "info" o zápasech ale ty můžeš, ne že pochopíš, že Ti to zakazuji

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:08
- Nahlásit

fatdog> ano to je také pravda .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:09
- Nahlásit

No já se na to koukat nebudu,bo na to nemám,ale pokud uváděli v upoutávce "nelegální",tak to asi bude ten humus o pobavení úchylnej debilů.
Blbě jsem to formulovala,nelegální jsou asi všechny ne?Měla jsem na mysli,že pokud by to nebyl ten správnej humus,nevěnovali by tomu tu pozornost..

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:34
- Nahlásit

fatdog
Hmm .. podívej...střední velikost, krátká srst, pevná a svalnatá postava, široká hlava, silný nos, silné čelisti. Ano, toto je oveřené. Jsem pitt bull.
njn...včera sme byli venku..s kočárem a psem..nějaká paní strašně nadávala nějakejm dětem ..asi 6 let at ukliděj bordel kolem lavičky...vajgly a lahve...sem jí teda řekla at se uklidní že to po těch malůejch není,tak napoprvé začla ječet že sou všechno moji parchanti a když nic tak celej kus sídliště věděl že sem drzá neb mám pitbulla a prej ho na mě klidně pustte zavolám policii..a na to sem neměla co říct...

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:42
- Nahlásit

fatdog
jinak ještě doplněk : o situaci v ČR bych raději moc nemluvil protože to je téměř stejný jak v tý garáží/parku . A Třeba v SR a o tom co tam provozují tamní cikáni to by nesnesla asi žádná povaha .

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání