Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Irish Soft Coated Wheaten Terrier
Autor Zpráva
Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 16:50
- Nahlásit

Tak jestli mate nekdo tohoto huhnacka tak napiste Ja mam doma 5-ti mesicni fenulku.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 16:57
- Nahlásit

Bluecrazy
to jsou fešáci...kolem baráčku rodičů občas chodívali asi se dvěma, ani jsem to tenkrát neznala...teď nevím, už tam pár let nebydlím..ale byly z Brna...

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:17
- Nahlásit

blanulinka1

Jee, tak to asi byli mazlici pani Bayerove, ona ma chovatelskou stanici v Brne ja tu svoji mam az z Ostravy. Je jich malo, tak je pak pekne poznat lidi kteri je maji nebo znaji

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:52
- Nahlásit

Bluecrazy
teď koukám na jejich vady, oni můžou mít "žluté oči" jo? Nemáš nějakou fotku jak to vypadá???

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:56
- Nahlásit

Bluecrazy
našla jsem moc pěkné stránky...

ajunka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:36
- Nahlásit

tohle jsou moc hezcí pejsci taky se mi moc libej- mě by zajímalojjak se zjištuje ale odchylka od standartu- zlomislnost to mě trošku rozesmálo

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:45
- Nahlásit

Bluecrazy

Jeden s náma chodí venčit na Bílé hoře. Je mu asi rok a půl a jmenuje se Hugo.

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 17:15
- Nahlásit

Walda
ajunka

Tak Hugo je bracha me predchozi fenulky Bohuzel uz jsem ho hodne dlouho nevidela, je mu dva roky a dva mesice.
Zlomislnost No oni to vetsinou posuzuji ve vystavnich kruzich, coz mi prijde dost omezene, jelikoz tam se povaha psa projevi minimalne, ale znam pripady kdy pro agresivitu nebo prilisnou bojacnost psi nebyli uchovneni. Blbost dle meho nazoru.

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 17:17
- Nahlásit

blanulinka1

Jeste jsem pejska s touto vadou nevidela a abych rekla pravdu tak jsem nevidela ani fotku. Musi to byt asi hodne vzacne. Ona se muze brat jako vada i typ srsti, ale v podstate na vystavach jsou povoleny oba typy, zalezi pouze na rozhodcim kterou uprednostnuje. Take dost zvlastni

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 17:18
- Nahlásit

blanulinka1

Jo pan Pohner ma ted take stenatka Ja mam tu svoji z Ostravy, stanice Kni-york. Tohle jsou jejich stranky www.kni-york.cz. Je tam i ta moje mala Layenn Leylla, ve fotogalerii Ma opravdu nadhernyho tatinka, Armanda.

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 18:50
- Nahlásit

Bluecrazy

Ha, svět je malej. Má ho starší paní, je v dobrých rukou. Jen toho jeho temperamentu je na ní občas trochu moc.

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 13:14
- Nahlásit

Walda

Jo, on zmenil panicky, jelikoz puvodni majitele ho trosicku tyrali, takze jsem rada ze to tak dopadlo. No jo, je to terier toho temperamentu je habafuk uz u ty moji maly mrchy

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 13:57
- Nahlásit

Bluecrazy

zmenil panicky, jelikoz puvodni majitele ho trosicku tyrali

Jseš si jistá, že to je on? Já si myslel, že tahle paní ho má od štěndy, ale na sto procent to nevím.

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 14:20
- Nahlásit

Walda

Jsem si na 99% jista jelikoz to je ten braska my predchozi fenuldy a vim ze chovatelka rikala, ze premysli o odebrani Huga panickum, jelikoz ho spatne krmi a pes je zanedbany. Byl by tedy odebran panickum hned na zacatku... Ale ruku do ohne bych za to asi nedala, nerada bych nekoho poskozovala...

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 16:43
- Nahlásit

Bluecrazy

nerada bych nekoho poskozovala...

Já to naprosto nemíním řešit. Ptám se jen kvůli té paní, protože ona se někdy přijde poradit. Má fakt velkou snahu.
Takže podle Tebe byl přesunut k nové paničce během prvních měsíců, řekněme v cca 4-5 měsících? To by navíc vysvětlovalo, proč si myslím, že je mladší.

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:05
- Nahlásit

Walda

Presne tak by to vychazelo... My jsme si fenku brali ve trech mesicich a vim ze tento problem behem nasledujicich dvou mesicu... Zkus se ji kdyztak zeptat, nejak jemne, az ji potkas.. Docela by mne to zajimalo...

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:17
- Nahlásit

Bluecrazy

Udělám to, ale nejdřív se zkusím zeptat lidí, kteří jí znají líp než já, třeba budou vědět podrobnosti. Ona ho snad dostala jako dalšího psa od svých dětí k nějaké příležitosti. Tak je tu určitá možnost, že by to ani nemusela vědět. Ale s cholvatelkou je jistojistě v kontaktu. Myslíš, že by jí to chovatelka nemusela říct? Třeba po dohodě s těmi příbuznými? Ty jí zřejmě znáš ....

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:25
- Nahlásit

Walda

Pokud ho dostala od deti tak je klidne moznost, ze to byli prave oni, kteri se o Huga nedokazali poradne postarat... proto ho mamca dostala na starost.. On nebyl nijak jako fyzicky tyranej, ale nedostaval to, co takovy pes vyzaduje.. Privezli si ho domu a hned po dvou dnech ho tahli do jineho prostredi protoze odlitali vsichni na dovcu a pesan byl zase mishmash nekde jinde, krmili ho chlebem se sadlem atp. takze spis slo o takove to zanedbavani. Pani chovatelka je uzasna pani, sama ma velice uspesne a hlavne STASTNE psy. Ja mam ted tu svoji fenulku z jine chovatelske stanice, ale na LALIBELU si nemuzu ani v nejmensim stezovat, ba naopak...

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 20:02
- Nahlásit

Bluecrazy

OK. uvidím co zjistím.

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:48
- Nahlásit

Tak co lidicky, nepotkal jste nekdo v posledni dobe nejakeho softika? Fenulka mi roste, v zari jdeme na prvni vystavy do mlade boleslavy.... Bohuzel my v praze moc softiku nepotkavame tak doufam ze nekdo z Vas by se mohl ozvat

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:13
- Nahlásit

Bluecrazy
o žádném jiném nevím...ale do "Boule" v září míříme taky...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání