Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / umíněné štěně?
Autor Zpráva
KEISSA
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:10
- Nahlásit

Mám vrh štěnat ,část jich je už u nových majitelu a s ostatníma chodím na prochajdy,hrajem si prostě vše v pohodě.Jedna s fenek ale vubec nechce ven se dvora,když je na vodítku tak lehne na zem ani se nehne a pokud je na volno tak uteče zpět domu.přitom pokud je na dvoře je v pohodě když přijdou cizí lidi tak si s nima hraje,nosí balonky,klíče,tahá se o hadr.Ale ven ani ránu.zkoušela jsem ji vzít se všemi ale ani neprošla branou,když jsem ji vynesla kus dál tak upalovala zpět jak o život.Co s níTed ji mám doma v bytě a prostě ji všude nosím at se jí to líbí nebo ne.

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:04
- Nahlásit

KEISSA
Co ji vzít (autem) někam, mimo vaši oblast, neměla by kam pelášit. Taky bych sebou vzala možná staršího psa, kterého ona zná. Když bude mimo známou oblast a se starším kmotrem, který bude v pohodě, třeba tím také získá trochu sebedůvěry.
Naše štěně mělo podobný problém, bálo se do města. Se starším ale šmejdilo všude.

evina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 20:40
- Nahlásit

KEISSA:já osobně bych jí nedala šanci běžet zpátky.Nedávno jsem řešila něco podobného(ne s vlastním psem).Tak jsem štěníka vzala a v náručí ho donesla na nejbližší louku aby se rozkoukal.Po pár minutách mého "přemlouvání" usoudil,že venku je celkem fajn.Takže vzít dobroty,hračky a hurá ven

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání