| Autor |
Zpráva |
Zazule
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:44
- Nahlásit
Tak jsem se konečně dočkala-26.4.2007 se narodilo moje vytoužené choďátko ,už se nemůžu dočkat až si ho pojedem vybrat,a co teprve až si ho povezeme domů
Tak když už mají svoje témata NO,RTW,retrívři,tak proč ne choďáci...takže milovníci těchto suprových hafanů zapojte se
|
replik
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 18:52
- Nahlásit
Ahoj,
choďáci jsou skvělí Hodně majitelů diskutuje tady
URL
|
vidrbína
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:15
- Nahlásit
Já si choďáčka přeju už hodně dlouho a tak jsem si už teď zamluvila štěndo.Sice si chvíli počkám (do příštího jara),ale zato budu mít z rodičovského spojení,které se mi opravdu líbí.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:19
- Nahlásit
jéé zavidím já chci taky. o choďákovi sním hodně. stále se rozhoduju jestli si pořídím australáka nebo choďáka. chtěla bych pesany ke koním. ale to je ještě hodně daleko. nejspíš budou oba . u choďáka se bojím hlavně DKK. u australáka myslím zas tak hrozné riziko není. co myslíte?
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:27
- Nahlásit
Holky, kde máte choďě zamluvené?
kiwikik
Já myslím, že u choďáků není DKK zase tak hrozný problém. Jsou to lehká střední plemena a znám psy s vyšší DKK, kteří se ještě "ve stáří" věnují aktivně sportovnímu výcviku.
|
vidrbína
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:34
- Nahlásit
Já mám zamluvené štěndo v Dašickém zátiší po Cheeně a Rokym.
|
vidrbína
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:37
- Nahlásit
Už před 5 lety jsem si jela zamluvit do CHS Bryvilsár choďátko- jenže jsem si tamodtud odvezla tollera Mezitím se mi smečka trochu rozrostla na 4 pejsany,ale teď to bude opravdu choďanda
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit
vidrbína
já si budu choďáka pořizovat taky,jednoho už mám 12 let starou fenečku Emu,teď na podzim bych chtěla štěnko.Bohuižel ze spojení z kterého by se mi líbilo to nepůjde,budou k odběru v srpnu a to ještě nemůžu.Tak si ještě počkám.Ale moc se na mrně těším.
|
vidrbína
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:03
- Nahlásit
Já myslím,že v tom Dašickém zátiší budou štěnda bezvadný,protože první vrh po téhle feně je velice pěkný.Budou je mít někdy v zimě nebo zjara............
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit
vidrbína
Jo Cheena je moc krásná! Je to mladší ségra mého psa. Budu držet palce, ať to vyjde.
Jak už bylo uvedeno, tak choďáčkáři se scházejí většinou TADY.
|
Zazule
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:48 - Změnil/a: Zazule
- Nahlásit
Lucie a Gar
Já si budu brát štěndo z Krosandry po Aize a Gastonovi...jo a gratuluju k nakrytí Finy,doufám že se zadařilo,protože to budou fešáci ...mno a na fóru už jsem se konečně zaregistrovala-Katka
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 18:55
- Nahlásit
Zazule
Hojec, doufám že Finy mi udělá radost jako tobě Aiza . Jo a na fóru jsem tě už viděla. Tak zase někdy napiš na icq!
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 18:59
- Nahlásit
Zazule
Tak super, doufám, že nás pak budeš zásobovat fotkama. A já doufám stejně jako Klárča! Vědět se to bude po 20.5., kdy jdou s Finy na ultrazvuk.
|
Zazule
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:18
- Nahlásit
Klárča
Jasně určo někdy napíšu
Lucie a Gar
Tak to se nebojte fotečky budou určitě
|
Max
Člen |