| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 16:56
- Nahlásit
moth
Tak příbuzenská plemenitba, třeba i incestem, není nic špatného, u pitů naprosto běžné a sama mám psa z blézké příbuzenské v rodokmenu, ale mělo by se to dělat za nějakým účelem a trochu u toho přemýšlet.
|
Mari
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 17:34
- Nahlásit
Viděla jsem od něj spoustu inzerátu všemožných plemen, no hrůza Neprodává jen psy bez PP, ale i s PP !
Plemeno: Bullmastif
Bullmastif
úspěšná chovatelská stanice zabývající se chovem Bullmastifa od roku 1993 nabízí kvalitní plavou fenku s PP z nepříbuzného spojení,rodiče CAC,r.CAC,r.CACIB,matka importována ze špičkové chovatelské stanice Hazienda High Chapperal/SRN/.Fenka je 2x očkována a několikrát odčervena.Novým majitelům nabízím trvalý kontakt,veškeré rady a informace.
Mail: zamecnik8@seznam.cz
Telefon: 777339450
Poznámka k ceně: dohodou
Lokalita: Jihomoravský kraj
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:36
- Nahlásit
našla jsem na Loveckém psu v nouzi:
Výmarský ohař prdám kvalitní 1,5 letou fenku s PP,nyni po štěňatech,pečlivá,matka,je velmi temperamentní,do dobrých rukou,cena 6 000 Kč nebo za dvě štěňata labradora,zl.retrívra.Tel.777339450
E-mail: zamecnik8@seznam.cz
|
Teriinka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:35
- Nahlásit
Dobrý den,
nevíte někdo, jak to s dotyčným pánem dopadlo či nebyl jste se u něj někdo podívat, v jakých podmínkách ty zvířátka vůbec jsou ??? Celkem by mě to zajímalo a pokud by byla podána nějaká stížnost nebo něco tomu podobného, ráda se připojím !
Tereza S.
|