Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / S čím môžu byť krížení predkovia tohto psíka?
Autor Zpráva
starr
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 09:52
- Nahlásit

Ahojte. Na fotkách pod týmito linkmi je moja "takmer" labradorka Lea. Môžete mi skúsiť napísať svoj názor, čo si myslíte, že s čím môžu byť krížení jej predkovia?
Povahu má ostražito-obranársku, nedôverčivá až agresívna k cudzím, silne si bráni svoje teritórium, je vypočítavá a má zmysel pre čierny humor . Jej mamka vyzerala ako labrador (hlava, stavba tela), avšak bola na labradora príliž vysoká - asi ako rhodézsky ridgeback a povahu ako Lea. Lea je vysoká ako labrador, má hnedo-žlto-zelené oči, ružový ňufák a svoju špecifickú povahu .

URL
URL
URL
URL

ko4ka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:39
- Nahlásit

starr
já si nemůžu pomoct, ale mně to přijde jak labrouš, jen trošku ostřejší, jak píšeš ty

haji
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:45
- Nahlásit

Jak byla máma vysoká asi takhle??

haji
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:48
- Nahlásit

Tak to bude labrouš tenhle je papírovej a taky jsem chvíli myslela,že je to převlečený vlčák.Ted když přibral a zestárnul tak se změnil,ovšem nezmoudřel

starr
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:11
- Nahlásit

haji
Myslím, že ešte vyššia. Keď som k nej pristúpila, tak tlamu mala tak vysoko, že sa mi ňou dotkla brucha v oblasti pupku bez toho, že by dvíhala hlavu alebo sa načahovala.
To je už podľa mňa riadna odchýlka od labradorského normálu!

Bela
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:32
- Nahlásit

starr
vizazou vyzera ako labrador - aj ked na tych fotkach nevidno celu postavu a ani velkostne neni s cim porovnavat.
Podla mna je to normalny labrador, len je vyssia a mohutnejsia ako standard

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání