| Autor |
Zpráva |
starr
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 09:52
- Nahlásit
Ahojte. Na fotkách pod týmito linkmi je moja "takmer" labradorka Lea. Môžete mi skúsiť napísať svoj názor, čo si myslíte, že s čím môžu byť krížení jej predkovia?
Povahu má ostražito-obranársku, nedôverčivá až agresívna k cudzím, silne si bráni svoje teritórium, je vypočítavá a má zmysel pre čierny humor . Jej mamka vyzerala ako labrador (hlava, stavba tela), avšak bola na labradora príliž vysoká - asi ako rhodézsky ridgeback a povahu ako Lea. Lea je vysoká ako labrador, má hnedo-žlto-zelené oči, ružový ňufák a svoju špecifickú povahu .
URL
URL
URL
URL
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:39
- Nahlásit
starr
já si nemůžu pomoct, ale mně to přijde jak labrouš, jen trošku ostřejší, jak píšeš ty
|
haji
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:45
- Nahlásit
Jak byla máma vysoká asi takhle??
|
haji
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:48
- Nahlásit
Tak to bude labrouš tenhle je papírovej a taky jsem chvíli myslela,že je to převlečený vlčák.Ted když přibral a zestárnul tak se změnil,ovšem nezmoudřel
|
starr
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:11
- Nahlásit
haji
Myslím, že ešte vyššia. Keď som k nej pristúpila, tak tlamu mala tak vysoko, že sa mi ňou dotkla brucha v oblasti pupku bez toho, že by dvíhala hlavu alebo sa načahovala.
To je už podľa mňa riadna odchýlka od labradorského normálu!
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:32
- Nahlásit
starr
vizazou vyzera ako labrador - aj ked na tych fotkach nevidno celu postavu a ani velkostne neni s cim porovnavat.
Podla mna je to normalny labrador, len je vyssia a mohutnejsia ako standard
|