| Autor |
Zpráva |
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:15
- Nahlásit
Dnes som sa dozvedela, že existuje takéto FCI neuznané plemeno.
Neviete niekto niečo o ňom?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:24 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Cumba
Prosím tě,to tady ani nezmiňuj.Jiřikovo o něm tak básnil na posledním srazu,že ten můj chlap říká Boerboele i naší Abby.
http://www.boerboel.cz/
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
Já znám jednoho osobně.Je to opravdu fešák ikdyž povaha se mu unich zrovna moc nepovedla.
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:09
- Nahlásit
Bugsy
Ako sa prejavuje, že sa mu nepodarila povaha? Je nezvládnuteľný?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:09
- Nahlásit
abby
Jiřikovo o něm tak básnil na posledním srazu,
jj básnil dlouho..ty štěnda byly sqělý..já sem teda od tý doby taky jejich tichej fanda....fakt mazlíci
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
abby
Dik za link. Takže budete mať možno buráka doma?
Alebo to Tvoj manžel nemyslí až tak vážne?
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:12
- Nahlásit
sarax
Dospelí buráci nie sú ale asi veľmi na maznanie, že? Asi skôr takí obranári to budú, nevhodní do bytu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:15
- Nahlásit
Cumba
My bydlíme v malinkým bytečku,takže ho mít nebude.Ale do baráčku si ho chce pořídit.Je to totiž pěkný tele.
Ale Abbynkce nejdřív říkal,že až si pořídíme Boerboela,tak tady bude mít pelíšek ..... a nakonec se smířil s tím,že ho zatím mít nebudeme,tak jí pro změnu říká,ty můj malej Boerboele
na poslední výstavu v Brně jsme nemohli jít,protože jsem byla nemocná a moc ho mrzelo,že je neviděl v reálu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:20
- Nahlásit
Cumba
nie sú ale asi veľmi na maznanie, že? Asi skôr takí obranári to budú, nevhodní do bytu
si myslím že ne....a do bytu se hodí každej pes,pokud mu dopřeješ co potřebuje,a mě příjdou jako mazlíčci hlavně ti velcí
|
duli
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:12
- Nahlásit
Cumba
ten co byl v unoru v brne na vystave tak byl naprosto vymazleny.....jestli chces dej mi mejlika a poslu ti par fotek
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:15
- Nahlásit
I mě,prosím.je pod členem.dík
|
duli
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:31
- Nahlásit
abby
mas to tam....
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:35
- Nahlásit
sarax
a do bytu se hodí každej pes,pokud mu dopřeješ co potřebuje,a mě příjdou jako mazlíčci hlavně ti velcí
Ja som tiež bola toho názoru, že každý pes, ak mu dám dostatok pohybu, prechádzok, pozornosti a lásky je vhodný do bytu, ale keď som čítala príspevky od Starr, ktorá chcela mať v byte stredoázijského pastierkeho psa (SAO) a videla som, ako ju ostatní za to zdrbali a odhovárali ju od toho, až nakoniec rezignovala, tak som začala premýšľať nad tým, že môj názor, že každý pes je vhodný do bytu nebol správny.
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:38
- Nahlásit
duli
Áno, áno, prosím, pošli mi fotky vymazleného buráka! .
Moja adresa: vertex.sirius@zoznam.sk
A on bol taký socializovaný, že ho mohli hladkať aj cudzí ľudia a nič im nespravil?
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:39
- Nahlásit
abby
Abby a Ty máš aké plemeno psíka? Už si nespomínam (
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:46
- Nahlásit
Cumba
Oni nejsou zlí,neboj
Já si taky myslím,že každý pes se dá chovat i v bytě.Ale já bych to neudělala.Přeci jenom zabere spoustu prostoru a každý takovou možnost nemá.A pak jsou psi,pro které je lepší kvůli srsti být venku.
Já mám zlaťanku
|
duli
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:49
- Nahlásit
Cumba
on byl cca 1,5 stary a nechal se mazlit od kazdeho.....ale budil takovy respekt ze si ho moc lidi nemazlilo... ....
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:02
- Nahlásit
abby
Ako to myslíš, že zaberie veľa priestoru? Však pes nie je auto . Veď pes v byte nezavadzia, keď leží niekde na zemi alebo aj chodí za človekom po byte... neviem, mne to tak nepríde. To už by asi musela byť naozaj maličká a husto zariadená garsónka, aby tam nejaký veľký pes zavadzal, nemyslíš?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:04
- Nahlásit
Cumba
Každej pes potřebuje nějaký prostor
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 15:02
- Nahlásit
duli
Ďakujem pekne, fotky prišli. Je to dobrý macko
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:36
- Nahlásit
Cumba
No řekla bych,že na lidi je v pohodě.Ikdyž hodně hlídá,svoje pány neskutečně miluje.Ale problém je s pejskama s nikým se nesnese,hned startuje.Bugs byl jeden z posledních s kým si hrál.Ale už před pár měsíci,když jsme se potkali,ho k nám pani ani nechtěla pustit.Nejdřív jsme to zkusili s vodítkama,ale Buráček hned zavrčel.Tak jsme to ukončily.Říkala,že už zkoušej cvičák,že se to nedá startuje hned.Nevím kde se stala chyba,tak dobře se neznáma.Každopádně je to škoda,jinak je úžasnej.
|