| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:25
- Nahlásit
Ahojky, zcela netradičně / já která furt někomu cpu nejaký útulkáče / sháním pro známého štěně jorkšíra s PP. Inzeráty na netu si umím najít, jen se chci zeptat, jestli někdo z "místních" neplánujete na jaro vrh. Díky moc
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:27
- Nahlásit
wensday
Sem se lekla,že ses zbláznila
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:27
- Nahlásit
wensday
Nevím, neznám. Akorát jsem dneska viděla prodávat jorky 9 týdnů ve zveráku. Bez PP.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:29
- Nahlásit
abby
no joooooooooo, pro sebe bych nesháněla, pro blízkýho známýho taky ne, vecpala bych mu nějakýho potřebnýho z nabídky , ale je to pro bývalého velkého šéfa, takže seriózní poptávka....
z útulkáčů momentálně sympatizuju s Kométou nebo Babu prej když už ta Daisy nehoní ty pohybovací věci.... ale to je samo vtip.......dalšího psa nemůžu
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:45
- Nahlásit
Chovatelka od ktré mám mého Jamieho má zrovna fenku před porodem. Taky by ale záleželo kde ten známý bydlí. Chce jorka na výstavy, nebo jenom normálního na mazlíka?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:51
- Nahlásit
Saita
rodina žije tuším ve Zlíně, pán pracuje v Brně, chtějí s PP, ale na výstavy to / zcela upřímně / nebude. Můžeš mi dát kontakt prosím ????
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 17:59
- Nahlásit
wensday
tady jsou www stránky i s kontaktem(http://www.awlys.4tlapky.com/). Je to teda v Havířově, ale chovatelka se opravdu zajímá, poradí všechno. Fenka by měla někdy tenhle týden rodit.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:28
- Nahlásit
Saita
díky, kontakt přepošlu, jsi hodná
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:55
- Nahlásit
wensday
zkus na www.stenata.cz pod písmenem J
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:57
- Nahlásit
Mar3
kdybys pořádně četla, inzeráty na netu umím hledat, chtěla jsem někoho přímo odtud...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:58
- Nahlásit
wensday
no tam nejsou inzeráty ale seznam chovných stanic a poznámka, kde mají právě štěňata....to je jedno...
|