| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Kvě 2005 10:31
- Nahlásit
Nové stránky krmiva pro psy a kočky !
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Kvě 2005 15:35
- Nahlásit
Jake mate s timto krmivem zkusenosti?
Budu mit fenecku Labradora a nasla jsem u nich primo krmivo pro toto plemeno. Prosim o Vase nazory Eliska
elun@volny.cz
|
Katy
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2005 11:40
- Nahlásit
Ahoj!
Já Royalem krmím a jsem s ním moc spokojená. Čubina má krásnou, lesklou srst, malý pevný ehm (exkrementy). A chutná jí. Je to superprémiový (špičkový) krmení a i můj vet mi ho doporučil.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2005 14:24
- Nahlásit
Taky muzu rict, ze je to super krmeni.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Kvě 2005 13:56
- Nahlásit
Dekuji Vam za info
Eliska
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2005 18:03
- Nahlásit
I já si na Royal nemůžu stěžovat! Předpokládám, že labradorka bude dostávat Large breedku stejně jako naši vlkodavi. Ona je to vlastně mezi vlkodavaři jedna z nejoblíbenějších značek. My ho střídáme ještě s Purinou Pro Plan a Firstmatem, protože máme pěkný mlsounky.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Kvě 2005 12:34
- Nahlásit
urcite by dostavala jako miminko puppy - Large breed, jako dospele jsem uvazovala prave primo o Royal Canin pro Labradory.
Ted mi jeste radi, abych ji jako miminku zkusila davat Purinu Proplan a v dospelosti Acanu - ale na tu zase jini nadavaji...
mam v tom docela chaos
Eliska
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2005 12:53
- Nahlásit
Ahoj Eliško!
My jsme ze začátku RC krmili fenku RR a hrozně moc jí to chutnalo, granule krásně voní.
Co se týče těch "speciálních" granulí pro labradory a NO, tak mi říkal můj prodejce granulí, že je to tahání peněz z kapes páníčkům, kteří na to skočí: v pytli je méně kg a stojí podstatně víc než klasický RC-granule large breed. Složení je prý takřka stejné - ale nekrmím už tím, tak to sama až tak moc nesleduju (kamarádka svého NO krmí stále klasickými RC LB a je nadšená).
|
Eli
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2005 14:42
- Nahlásit
Ahoj Roso,
dekuji za informaci
Moji favorite v tuhle chvili jsou
Royal Canin a Purina Proplan
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Kvě 2005 07:27
- Nahlásit
Ja kŕmim šteniatko labradora 10 týždňov staré RC Maxi Baby Dog. Ale mám skúsenosti aj s Acanou - je tiež O.K. ale dávala by som ju až keď pes už ukončí vývin.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Kvě 2005 08:33
- Nahlásit
Přesně tak to dělám i já. U všech psů najedu na RC a po roce a půl přecházím na Acanu. Velice se mi to osvědčilo.
|
Eli
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2005 13:43
- Nahlásit
Ja jsem s odstupem casu zjistila, ze to asi zkusim s Eagle Packem a az vyroste, tak prejdeme na Acanu. Lidi co maji Labradory s tim maji dobre zkusenosti, tak uvidime, jak to bude smakovat Annie.
Jedu si pro ni v sobotu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Kvě 2005 19:37
- Nahlásit
Po RC pro štěňata velkých plemen psy přerůstají
|
Eli
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2005 13:11
- Nahlásit
Tak jsem to nakonec vyresila tak, ze jsem koupila Purinu Proplan Puppy Large Breed
Zatim vypada, ze ji smakuje - Budu ji k tomu davat jeste Alavis msm + glukosamin sulfat.
|
eliotekkk
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2014 08:35
- Nahlásit
My jsme Royal kupovali našemu psíkovi celkem dlouhou dobu, pak jsme mu to chtěli vyměnit za něco jinýho, tak jsme koupili tenhle Brit - https://zveroshop.cz/brit-carnilove-high-in-chicke n-245. Sice mu šmakuje, ale už ho má taky dlouho za sebou dokola, takže hledáme něco jinýho čím mu to zase "zpestřit".
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 22:07
- Nahlásit
A co třeba Round-up? S těma jmenovanýma je to imo poměrně srovnatelný.
|