Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / www.royal-canin.cz
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 13 Kvě 2005 10:31
- Nahlásit

Nové stránky krmiva pro psy a kočky !

Anonymní
# Zasláno: 13 Kvě 2005 15:35
- Nahlásit

Jake mate s timto krmivem zkusenosti?
Budu mit fenecku Labradora a nasla jsem u nich primo krmivo pro toto plemeno. Prosim o Vase nazory Eliska
elun@volny.cz

Katy
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2005 11:40
- Nahlásit

Ahoj!
Já Royalem krmím a jsem s ním moc spokojená. Čubina má krásnou, lesklou srst, malý pevný ehm (exkrementy). A chutná jí. Je to superprémiový (špičkový) krmení a i můj vet mi ho doporučil.

niniel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2005 14:24
- Nahlásit

Taky muzu rict, ze je to super krmeni.

Anonymní
# Zasláno: 15 Kvě 2005 13:56
- Nahlásit

Dekuji Vam za info

Eliska

Zaynab
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2005 18:03
- Nahlásit

I já si na Royal nemůžu stěžovat! Předpokládám, že labradorka bude dostávat Large breedku stejně jako naši vlkodavi. Ona je to vlastně mezi vlkodavaři jedna z nejoblíbenějších značek. My ho střídáme ještě s Purinou Pro Plan a Firstmatem, protože máme pěkný mlsounky.

Anonymní
# Zasláno: 16 Kvě 2005 12:34
- Nahlásit

urcite by dostavala jako miminko puppy - Large breed, jako dospele jsem uvazovala prave primo o Royal Canin pro Labradory.
Ted mi jeste radi, abych ji jako miminku zkusila davat Purinu Proplan a v dospelosti Acanu - ale na tu zase jini nadavaji...
mam v tom docela chaos

Eliska

RoSa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 12:53
- Nahlásit

Ahoj Eliško!
My jsme ze začátku RC krmili fenku RR a hrozně moc jí to chutnalo, granule krásně voní.
Co se týče těch "speciálních" granulí pro labradory a NO, tak mi říkal můj prodejce granulí, že je to tahání peněz z kapes páníčkům, kteří na to skočí: v pytli je méně kg a stojí podstatně víc než klasický RC-granule large breed. Složení je prý takřka stejné - ale nekrmím už tím, tak to sama až tak moc nesleduju (kamarádka svého NO krmí stále klasickými RC LB a je nadšená).

Eli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 14:42
- Nahlásit

Ahoj Roso,

dekuji za informaci
Moji favorite v tuhle chvili jsou
Royal Canin a Purina Proplan

Anonymní
# Zasláno: 26 Kvě 2005 07:27
- Nahlásit

Ja kŕmim šteniatko labradora 10 týždňov staré RC Maxi Baby Dog. Ale mám skúsenosti aj s Acanou - je tiež O.K. ale dávala by som ju až keď pes už ukončí vývin.

Anonymní
# Zasláno: 26 Kvě 2005 08:33
- Nahlásit

Přesně tak to dělám i já. U všech psů najedu na RC a po roce a půl přecházím na Acanu. Velice se mi to osvědčilo.

Eli
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2005 13:43
- Nahlásit

Ja jsem s odstupem casu zjistila, ze to asi zkusim s Eagle Packem a az vyroste, tak prejdeme na Acanu. Lidi co maji Labradory s tim maji dobre zkusenosti, tak uvidime, jak to bude smakovat Annie.
Jedu si pro ni v sobotu

Anonymní
# Zasláno: 30 Kvě 2005 19:37
- Nahlásit

Po RC pro štěňata velkých plemen psy přerůstají

Eli
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2005 13:11
- Nahlásit

Tak jsem to nakonec vyresila tak, ze jsem koupila Purinu Proplan Puppy Large Breed
Zatim vypada, ze ji smakuje - Budu ji k tomu davat jeste Alavis msm + glukosamin sulfat.

eliotekkk
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 08:35
- Nahlásit

My jsme Royal kupovali našemu psíkovi celkem dlouhou dobu, pak jsme mu to chtěli vyměnit za něco jinýho, tak jsme koupili tenhle Brit - https://zveroshop.cz/brit-carnilove-high-in-chicke n-245. Sice mu šmakuje, ale už ho má taky dlouho za sebou dokola, takže hledáme něco jinýho čím mu to zase "zpestřit".

zbrnd
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2014 22:07
- Nahlásit

A co třeba Round-up? S těma jmenovanýma je to imo poměrně srovnatelný.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání