Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bezsrstá KOČKA
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:59
- Nahlásit

Ahoj,nevíte kolik stojí a kde by se dala sehnat? Chová ji tu někdo?

venda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:16
- Nahlásit

http://web.quick.cz/bluetouch/
http://www.sphynx-scarface.cz/

na co jí chceš?

Meta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:58
- Nahlásit

Že jo? Já mám taky radši ty chlupatý. Zrovna mám jedno takové koťátko zamluvené a tomuto fóru navzdory se bude jmenovat Garfield. Promiň Garfielde

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 15:27
- Nahlásit

ja mam taky chlupatku a pote co nachazim jeji chlupy naprosto vsude a jeste vic nez psi...tak uz jedine holou (to kecam)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:09
- Nahlásit

Hm, mám peršanku a u toho i zůstanu navzdory tomu, že ji brácha projel trimovacíma hrabičkama a vypadá jak koště (brácha i kočka).

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:17
- Nahlásit

Mucholabka
kolegyne ma taky persanku a kvuli plisni na kuzi ji musej holit...vypada jak dementik nechavajji na lva
to ta moje po kastraci hrozne lina..ale nonstop.. uz nevim co s tim nemas nakej tip?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:52
- Nahlásit

nika00
Nemám, ta moje je taky líná, strašně. Sestru mojí kočky z dřívějšího vrhu taky stříháme, a úplně dohola. Svoji jsem jednou ostříhala, když si oškubala srst, fotku nemám digitálně.

krecinek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:03
- Nahlásit

To mi máme doma obyčejnou Micku( No,vlastně te´d už j edávno mamky,je to její číča. myslím,že takové jsou nejlepší

A tohle kotě jsme jednou našli u hlavní silnice,bylo vyhublý až na kost naštěstí si ho jedni hodní lidé vzali s teď se má dobře

krecinek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:18
- Nahlásit

ajajajajajjjj taková hrubka:shamemlouvám se...

Meta
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:23
- Nahlásit

No uznejte, že se prostě musí jmenovat Garfield...

MORIE
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:31
- Nahlásit

Ale zase je prý Sphynx kočka úúúžasná na dotek....jako sametový teplý bříško krátkosrstýho štěňátka .

Meta
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:50
- Nahlásit

isdpch
zlatej, ale jak to mám příště udělat správně?

gabi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:17
- Nahlásit

Ale zase je prý Sphynx kočka úúúžasná na dotek....jako sametový teplý bříško krátkosrstýho štěňátka .

No mne to skor prišlo také blééé. Až som sa jej bála ...
Odpudové a príťažlivo fascinujúce zároveň. A ešte jej tak divne utekali oči.

shiba
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:08
- Nahlásit

Meta
To je nádherné kotě! A opravdu MUSÍ být Garfield

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:56
- Nahlásit

Meta
jeziiis, ten je krasny! takeho podobneho som mala - volal sa Richard Levie Srdce alias Riso.
Sikovny lovec mysi a divoky ako riadna selmisko.

Meta
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:58
- Nahlásit

Bela
Tohhle bude tak pořádná šelma. Taťka je mainský mývalák. Takže kočičí kříženeček. Nechtěný sice, ale stalo se

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:25
- Nahlásit

a tohle je moje malinka košiška

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:39
- Nahlásit

ja fandim zase britsky modry, to je macek

brachy kocour Indiana

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:49
- Nahlásit

Meta
ciste" alebo pokrizene, aj tak su vsetky squelee! miau.
aj teraz by som si hned nejaku zobrala (kamoska ma take klasicke dvorove dedinske a kazdu chvilu su nejake maciatka), ale bojim, sa, lebo neviem, ci by ju ten nas krpaty vlkos nepovazoval za zivu hracku a nevystresoval svojim prehnanym zaujmom k smrti.

Orry
jj, britske mozu byt. mne sa lubia aj siamky

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:57
- Nahlásit

ja bychh rada kocku, ktera nebude linat 365dni v roce

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 16:00
- Nahlásit

nika00
ale je siiilene kraaasna! ten pohlad!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:33
- Nahlásit

Přidávám Ginu

Meta
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 07:18
- Nahlásit

Bela
Náš pes kočky miluje. Když nám zakousli starého psa Guláše, kocour div neumřel steskem, tak než jsem sehnala Berta, pořídila jsem kocourovi kotě. A když pak přišel Bert, vychovávali ho kocouři...Takže on na kočky nedá dopustit. No, stejně jsem o oba kocoury přišla. Elronda mi zastřelili na zahradě a Frodíše přejelo auto. Teď nevím, jak ochránit Garfielda. Náš dům je průchoďák, takže i kočka doma chovaná dříve či později vyrazí na procházku.

venda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 09:36 - Změnil/a: venda
- Nahlásit

http://album.olympus.cz/PhotoGallery/public/pPostC ardInbox.asp?CardUID=EB7BDC6CC81879610

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 11:38
- Nahlásit

venda
Jé, kočku želvu máme taky, jmenuje se Můra

venda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:26
- Nahlásit

Mucholabka
a ty zbabělče všude píšeš jen peršanku, to se za normální kočku stydíš nebo co?!? to jsem fotila, když jsem byla koukat na štěňata a doma málem omdleli, když jsem ukazovala fotky a na první byla koťata tady je první setkání mé hafiny s kočkou http://album.olympus.cz/PhotoGallery/public/pPhoto Show.asp?pagepos=2&idAlbum=80425&idPhoto=1987009 a další bylo taky celkem v klidu - chovala se ke kočce jako k psovi a vyzývala ji ke hře, kočka sice nezdrhala ale to už na ni bylo moc, tak vylezla na strom, doufám, že kočky nezačne honit, moc příležitostí je potkat nemá

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:31
- Nahlásit

venda
Jasně že nestydím. Naopak, dotáhla jsem ji, když ji baba jako kotě chtěla přejet autem, páč byla "nadbytečná". A po roce byla snad tři měsíce z domu, byla na výletě
A ještě máme i skoro ročního kocoura
Ale peršanka je moje vytoužená kočička, strašně moc jsem ji chtěla, několik let, a dostala jsem ji k osmnáctinám.

venda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:37
- Nahlásit

Mucholabka
taky bych chtěla kočku, ale nebudu provokovat - po x letech jsem si konečně prosadila psa, tak počkám, až mu bude aspoň rok, než začnu zkoušet kotě (jestli to teda nebude dřív mimino )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:41
- Nahlásit

venda
Nejlepší je, když to vyjde "z šoku". Aša, Můra i Bucka přišly bez diskuse tímhle způsobem a je pokoj

venda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:02
- Nahlásit

Mucholabka
no jo, ale já bydlim s přítelem u jeho rodičů, tam nemůžu jen tak přijít a říct: "tady je naše nová kočka, nazdar", máme tam jen jeden pokoj, zbytek bytu je skorotchánů nebo společnej

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání