| Autor |
Zpráva |
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 20:38 - Změnil/a: Lesanka
- Nahlásit
Přemýšlíme co je to za pejska. Co myslíte?
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 20:50
- Nahlásit
takový hezký pejsek, labrador to není... nikdo netuší?
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 21:19
- Nahlásit
To může být cokoliv...třeba labrador s pitem.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 21:35
- Nahlásit
Mne pripomina NSDTR... Ale asi na to bude moc velkej... Hodne to delat ta barva asi...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 07:32
- Nahlásit
pit × dogue de bordeaux?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 08:19
- Nahlásit
mě to připomíná hlavou labíka a konstitucí tu bordeauxskou dogu, ale je to kus psa....
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 08:26
- Nahlásit
no joooo, je to labík s pitem. Nebo jestli tam ta bordeaux. doga také nebude...
Vzal si ho kamoš z útulku a je to opravdu kus psa. Je mohutná budí respekt a povahu má labíka. Jestli se nezlobíte, kamoš chtěl vědět jestli to někdo pozná.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 10:01
- Nahlásit
tak jsem koukla na obrázky bordeauxské dogy a ono spíš než ten pit to bude ta doga. Mně se zdálo divné, že na křížence labíka a pita je moc veliká. Je jí osm měsíců a už má 45 kg.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 10:20
- Nahlásit
Já bych v tom labíka neviděla. Ten pes má složené ucho, doga má ucho dolů a labík taky. Takže by tam měla být příměs něčeho, co má ouško polovztyčené nebo taky složené, nejspíš to nebyl pes s uchem úplně vztyčeným. A trochu se mu tím křížením prodloužily nohy, taky mrkni na barvu, že se křížením moc nepoškodila, trochu zesvětlala a přibyla bílá. Jenže se mu zúžil hrudníček...a co se týče prodloužené tlamky, četla jsem, že při křížení krátkého a dlouhého vzniká vždycky něco mezi, že u štěňat se ten čumec prodlouží...ať dodají fotku ještě z boku, psa v postoji.
Takže toho pita bych v tom klidně viděla. A povaha labíka..hm, to bych nebrala tak v potaz, protože pit i doga je něžný miláček, a zvlášť v tomhle věku.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 10:32
- Nahlásit
Mucholabka
díky, fotku z boku dodám. Složené ucho, takže přece jenom ten pit... On kamoš už křížence pita už měl, (chudinka umřela po operaci na embolii) takže myslím, že výchovu zvládne.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 10:33
- Nahlásit
Lesanka
Nebála bych se toho. Třeba to nemusel být pit, ale AST nebo nějaký jeho kříženec, kterých chodí po světě hromady...
|