Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Porod, porod, porod....
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 11:13 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Tak ještě jednou, pro jistotu, jsem napsala do názvu to třikrát, aby mě to zase nevyhodilo.

Prosím, za 14 dní budeme rodit - havanský psík - v loni jsem měla kontakty na veterináře kteří mi samozřejmě vybouchli, jeden stále operoval, druhý dostal chřipku, třetí byl zrovna mimo Prahu, atd. atd. Pak jsem měla kontakt kdyby náhodou bylo zle na rychlou sanitu, nyní ten kontakt nemohu najít, bylo to spíše pro případ nouze, ale jen to že auto přijelo stálo 1500kč. a porod by stál minimálně 3 tis. ne-li víc, to by za chvíli byla cena štěňěte, no ale kdyby fena na tom byla špatně, což nechci přivolávat samozřejmě jsem byla ráda, že tento kontakt mám, máte prosím někdo z vás nějaký takový kontakt, kteří by v Praze mohli přijet pomoci k porodu a nebyli by tak drahý??? Potřebovala bych někoho na koho bych se mohla spolehnout, vypadá to že tentokrát bych na porod mohla být sama a pro mě je lepší mít u porodu 4 ruce než jen dvě. A tak vás prosím, pokud máte nějaké , jakékoliv kontakty na někoho kdo jezdí k porodům, byť třeba jen veter. sestru, která má zkušennosti, nebo někoho kdo sám chová a má více porodů za sebou a měl by čas a chuť ke mě k porodu přijet , budu ráda za každý kontakt, vše obvolám a zjistím situaci. Pokud by se někdo nabídl z chovatelů, ráda bych se s dotyčnou nejdříve seznámila ještě před porodem a popovídala si o tom, a také aby rodící fena ji neviděla prvně. Nejlépe by to právě bylo z Prahy, těžko mi sem někdo pojede kdo bydlí dál.Zda jsem to ještě nepsala, tak rodit bychom měli od 4.2 asi do 8.2. až 10.2. tak nějak. člověk nikdy neví, že!!! Jo a fena mi většinou rodila ráno a během dopoledne. Díky za rady, pomoc, kontakty a odpovědi. Čauky.

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 11:20
- Nahlásit

zkus www.veterinarka.cz

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 11:26
- Nahlásit

To vypadá fakt dobře, díky, a máš s paní dr. nějaké zkušennosti, nebo někdo s přátel, nebo si to jen našla na netu.ještě počkám zda se tu něco objeví a pak to obvolám. Lepší dříve nežli později. moc děkujiiii.

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 11:32 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

emikami
osobně ne, jsem pojízdná, takže jsem v případě nouze frčela na aavet, ale kamarádka s ní má dobré vícenásobné zkušenosti, zachraňovala jí i pejsky po těžké otravě.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 11:46
- Nahlásit

Já zas doporučím tyhle: http://www.veterinanusle.kvalitne.cz/, chodím k nim s druhým psem, dr Schwetter je milý a velmi kvalifikovaný, řekla bych.

Essi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 12:07
- Nahlásit

Zkus MVDr. Růžičku, Lhotka. Nemůžu zrovna najít číslo. Jsou tam opravdu vynikající.

venda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 12:54
- Nahlásit

http://www.pet-medic.cz/petmedic.htm
724184840

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání