| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 19:57
- Nahlásit
Ahoj, mám kamarádku, která má zlaťandu s PP. Chtěla by jí nechat nakrýt, ale neví co je potřeba k uchovnění.Víte to někdo?
|
andy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 20:04
- Nahlásit
Jasně, že to vím
nejméně dvě výstavy, z toho jedna vyššího typu, ocenění min. 2x VD
OVVR - Ověření vlohových vlastností retrieverů,
nebo lovecká zkouška, kde je přezkušováno přinášení
DKK 0/0 až 2/2
výška dle standardu (fena 51-56cm, pes 56-61 cm)
Mohou chybět M3 a další dva zuby mimo řezáků a špičáků
|
krejca
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 20:12
- Nahlásit
Tady se to dozví:
http://www.retriver.cz/
|
andy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 20:38
- Nahlásit
právě z toho webu jsem to zkopírovala
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:22
- Nahlásit
andy
Jsi zlatíčko. Jak je to s tím aportem?Musí odevzdávat do ruky? S tou loveckou zkouškou je trochu problém, bydlí totiž na Praze 1.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:42
- Nahlásit
Fík
na OVVR ji v Praze můžou připravit ve spec.retr.cvičácích,např.: www.vycvikretrieveru.cz
|
andy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:57 - Změnil/a: andy
- Nahlásit
Já taky bydlím v Praze 2 a chystám se na OVVR. Jinak při OVVR ti to musí odevzdat do ruky, ale už nemusí předsedat
zkušební řád (popis všech disciplín) na OVVR je taky http://www.retriver.cz/sekce/ovvr.htm
na opisování je to moc dlouhé
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 07:09
- Nahlásit
Zuzana T
Obávám se, že je na cvičák nikdo nedostane.Mají psa jen jako dekoraci.
Cvičím psy a nad ní mi krvací srdce, protože je to aportér a je chytrá a oni s ní chodí jen do parku nebo obejít blok.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 07:30
- Nahlásit
Mají psa jen jako dekoraci
Chtěla by jí nechat nakrýt
To si trochu odporuje, že... v tom případě asi i to minimum k uchovnění bude "nepřekonatelný" problém.
Ale jestli je fenka šikovná, tak na OVVR se vážně dá připravit i bez cvičáku. Záleží jen na chuti paničky. Na Praze 1 může cvičit, co já vím... třeba na Střeleckém ostrově.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 08:09
- Nahlásit
Ketrin
To je pravda. Oni ji mají rádi a starají se v mezích možností, ale mají prvního psa a tak je to těžké. Fena byla pořízena 12ti leté slečně, která už se nabažila a teď jí jde fenka spíše na nervy, protože neposlouchá,(a navíc už to není roztomilé štěňátko, které se každému líbí) ale poradit si nechce nechat. Neuděláš nic. Chtěla jsem fenu koupit, ale nechtějí jí dát.
Nemá se tam špatně, jen .........
|