| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:52 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Posílám odkaz na krásné psí kalednáře.URL Objednat je možné je na kalendare@seznam.cz. Paní je velmi ochotná a na maily reaguje obratem. Cena je kolem 200,- kč.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:55
- Nahlásit
No tak to se mi teda fakt nepovedlo. Ale vy jste šikovní a poradíte si s tím.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:38
- Nahlásit
monika
heled, já nechci nic psát, ale takové kalendáře mají v Levných knihách, sice nemají třeba takový výběr, ale já si tam vždy vyberu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:53
- Nahlásit
želva
jo jo, a stojí asi 60 korun
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:40
- Nahlásit
želva
blanulinka1
to já vím, ale dogy se tam nějak nevyskytují Ono je to pro ty, co to tam právě neseženou.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:48
- Nahlásit
monika
no jasně, já tam minulej rok měla vyhlídnutý morčata a než jsem se tam přes ty lidi dostala tak už nebyli, takže jsem si aspon koupila Fretky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:20
- Nahlásit
želva
blanulinka1
australáky taky nemají běžně ....teda většinou vůbec, tak jdu paní psát a uvidím, jestli bude kalendářík
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:24
- Nahlásit
monika
Já jsem přemýšlela,že kalendář vyrobím sama z fotek Abby,ale nemám na to dobrou tiskárnu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:37
- Nahlásit
abby
My jsme dělali kalendář z Brutových fotek jako dárek. Vyšel moc pěkně, jen je lepší tisknout na spešl papíry ( o tiskárny nějak nouzi nemáme, ale zjistila jsem, že nám došly náplně....zrovna, když jsem tiskla holce referáty do školy )...to víš, kovářova kobyla chodí bosa....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:38
- Nahlásit
brut
no tak zrovna Brutík tam je.Našla jsem ho tam.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:44
- Nahlásit
monika
Už jsem paní psala, čekám na odpověď a jsem zvědavá.
Na výstavě jsem dostala tel. číslo na nějakou firmu, která k nám dováží kalendáře ovšem cena jednoho se pohybuje od 800,- do 1000,-......tak to jsem předem vzdala
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:38
- Nahlásit
Letos jsem ho tedy nestačila koupit (už sem měla dovču), ale jinak jsem ho několik let měla z Levných knih za 39 Kč.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:49
- Nahlásit
fromeli
jo jo za 39 ho mívaj a jinak ve výprodeji i za 5 kč, ale to až v v květnu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:59
- Nahlásit
brut
Říkala jsem si,že Abby tento rok každý měsíc vyfotím a dám to příteli.Ale doma barvu nekupujem a v práci mám jen černobílou laserovku.Musím to nějak promyslet Navíc nám skolaboval foťák
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 15:41
- Nahlásit
Já si koupila u nás v papíráku kalendář asi stál stovku už přesně nevím na levé straně jsou dny-Lidská jména a psí. Uprostřed je pes. A na prevé starně o tom plemeni něco napsané.
Takže užitečný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:20
- Nahlásit
monika
Zatím autraláčci nejsou. Paní nás vede v evidenci a když dorazí, tak se ozve....asi budu mít opět smůlu.
fromeli
želva
Jenže vy máte plemeno, které je běžné....
abby
U nás dělají i kalendáře...přineseš fotky, domluvíš se na který měsíc chceš dát jakou a pak si už jen přijdeš pro hotový. Vypadájí docela dobře.
Kamarádka dostala jeden s dětma
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:22
- Nahlásit
fromeli
želva
Jenže vy máte plemeno, které je běžné....
Aha,zvlášť Dárečků vídám po ulicích spousty ...Ale ty běžná plemena jsou zas rychle vyprodaná...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:24 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
kdybyste chtěl někdo - vlčí kalendář, tak ho mám, jelikož jsem si koupila omylem 2 a kamáška už ho má, tak kdybyste někdo chtěl tak mám
je zlevnej knih za 39,-
|