| Autor |
Zpráva |
Aja
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2005 17:02
- Nahlásit
Ahoj,
ráda bych poprosila o radu, mám ročního falt coated retrievera, ráda bych ho nechala uchovnit, problém je v tom, že na netu jsem našla 2 kluby teda celkem 3-retriever.cz, retriever.com. a klub slídičů...(nepamatuju si celý název). Je jedno v kterým klubu budu? Ještě co se týče těch 2 prvních na jejich stránkách jsem četla že mají nějaký soudní spory. Posílala jsem na retriever.cz email, ale žádna odpověď.
Dík moc komukoliv za radu, fakt nevim
|
Maya
|
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:05
- Nahlásit
Retrívra sice nemám, ale podle toho, co jsem slyšela, je jistější se teď přihlásit do klubu slídičů.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2005 07:51
- Nahlásit
Ajo,
pro uchovnění retrievra je také potřeba kromě svodu a bonitace ještě složit nějaké "vlohové zkoušky".
|
Aja
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2005 12:33
- Nahlásit
Ahoj,
dík za info, ten svod ale neni nutný, ne? Alespoň to neni napsaný v podmínkách pro uchovnění
|
Maya
|
# Zasláno: 20 Dub 2005 14:43
- Nahlásit
Nevím, jak u flata, ale u goldena není svod nutný, ale musíš si ho nechat ofiko přeměřit a spočítat zuby, můžeš uhnat rozhodčího na výstavě a nebo musíš na svod.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2005 21:58
- Nahlásit
Aja
Jejee, ja mam taky rocniho flata. ted bude mit rok.
|
Aja
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2005 22:03
- Nahlásit
niniel
Tomu mýmu je rok přesně dneska! Odkud ho máš?
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2005 22:06
- Nahlásit
Aja
Z PH. To je hezky Jsou to ti nejvetsi milackove. Taky blize a skace?
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2005 22:07
- Nahlásit
Aja
Ten muj bude mit rok 29.4.
|
Aja
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2005 19:15
- Nahlásit
niniel
Taky taky, to skákání jsem ho trochu odnaučila ale blízal to teda je! Absolvoval si s nim svod? Já nevim jestli na to mam jit, ani nevim kde se taková akce koná.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2005 14:27
- Nahlásit
Aja
Nee, on je bez PP.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2005 14:52
- Nahlásit
Aja
Muzes mi napsat na Ketrin2000@seznam.cz, poradim Ti ohledne klubu pro retrievery, jsem v obou klubech. Taky zalezi co chces s pejskem hlavne delat, ale chov.podminky jsou u obou klubu stejne. Ketrin
|