Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Dobrý kynologický klub v Brně? Kotec v Brně?
Autor Zpráva
Lucka G
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:44
- Nahlásit

Dobrý večer všem.

Chci se Vás zeptat zda mi můžete doporučit nějaký dobrý kynologický klub v Brně zaměřený na klasický výcvik.
Dále pak zda někdo z Vás by pro mne neměl tip, kde
sehnat v Brně bydlení (kotec) pro hafana.

Díky moc. Krásný večer Lucka

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:49 - Změnil/a: milovnikpejsku
- Nahlásit

my chodíme do psí školy K-9 v lískovci a v líšni http://www.chovatelske-potreby.cz/INDEX2.HTM

bydlení pro psa??? nejlepší kotec pro psa je je 1+kk, 1+1, 2+kk, 2+1, 3+1, 4+1 popř. RD se zahradou...

takže asi tak

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:26
- Nahlásit

milovnikpejsku

jj..našim pesům plně vyhovuje 3+1

Lucka G
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:33
- Nahlásit

No jasně! s tím bydlením je to i můj názor. A hledám a hledám, protože je to fakt nejlepší
Ovšem já myslela provizorně v případě krajní nouze na krátko. Teď se tam stěhuju a s bydlením se psem je to zatím s nabídkama a sháňkama nic moc.
Snad se poštěstí.
milovnikpejsku
Na psí školu kouknu Dík.

Mar3
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:11
- Nahlásit

Lucka G
my chodili na www.kkzetor.cz - myslím,že tam maj i kotce....(resp.viděla jsem nějaký lidi,jak si šli ke kotcům pro psa....)

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:29
- Nahlásit

Lucka G
ahojky, můžu vřele doporučit oba výše uvedené cvičáky, v psí škole K9 občas vedu výcvik a na Zetoru jsem dlouhá léta členkou.Jinak majitelka psí školy K9 má i psí hotel, pokud bys potřebovala pejska příležitostně pohlídat.Jinak je ještě celkem dobrej cvičák v Králově Poli.Záleží na tom co máš blízko

Lucka G
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:54
- Nahlásit

Mar3
Amir
Díky moc . Stále se snažím hledat ubytování, kde mi dovolí i psa. Vůbec se mi nechce dávat do kotců. Krom toho mám dva a ten jeden je samojed, takže do kotce by nemohl, protože na to není naučený a nejspíš by se uřval.
Též dík za tipy On už ten druhý hafan je mazák, ale chodit na cvičák pro mne nikdy nebyl vyhozený čas. No a v případě Breda - samojeda....ten by se tam byl asi jen vylétat se psama. Plemeno na výcvik to teda není.

abby
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:56 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Lucka G

Pokus se něco najít.Já myslím,že to není nemožný.
Já když vidím ty chudáky pejsky,tak bych ho tam dala jen v opravdu krajním případě.

aaja
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 16:56
- Nahlásit

Ahoj. Před pár lety jsem byla ve stejné situaci. Hledala jsem podnájem se dvěma velkými psy. Trvalo to dva měsíce, ale nakonec jsem bydlení našla. Nedovedu si představit, že bych dala své miláčky do kotce. Majitele bytu jsem přesvědčila pětistovkou měsíčně navíc.

Lucka G
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 21:22
- Nahlásit

abby
To já taky. Toho samojeda bych tam nedala vůbec a raději dala na chvilku hlídat rodičům. A toho druhého (potřebuju k zaměstnání- je to můj kolega) fakt v krajní nouzi a snad jen na noc..........ale ani to ne, protože bych tam musela spát s ním. Neodešla bych od něj.
aaja
No, už jsem si dala i inzeráty. Snad to klapne. domácí jsem nabídla 1000,-Kč ani to s ní nehlo
Nechápu proč si někteří myslí, jak jím to pes ušpiní......mnohdy jsou ti psi čistotnější jak lidi. Též nevím proč by to měl špinit pes, který je doma naučený.....no jo, ale některým to nevysvětlíte

Arguskaaa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 22:02
- Nahlásit

mnohdy jsou ti psi čistotnější jak lidi.

tak s tímhel narposto souhlasím!!! Jenže někteří pitomcito prostě nechápou

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání