Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Jak velky pelech pro RR
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
radek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:09
- Nahlásit

Ahoj, Aron roste jak z vody a my uz nehodlame kupovat vetsi a vetsi pelisky. Chceme aby ho mel uz na porad, jen nevim jestli mu bude stacit az bude dospely. Zalibil se mi tento 110x80cm:

http://obchod.hafbezobav.cz/sindex.php?idvyrb=1041 &akc=detail&kateg=8

Diky

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:17
- Nahlásit

tak to já jsem teda koupila pelíšek rovnou velký a netrápila jsem se tedy s tím, jestli se do něho vejde ještě v dospělosti

Já dávám přednost taky těm "poštářům" vypratelným potahem....Naši psi mají pelíšky od firmy Karlie. Potah se dá sundat, vyprat, potah je z pevné látky, takže se nerozškrábe o drápy, ani když se na něm pes protahuje, či i "hrabe". Koupila jsem je normálně v chovatelských potřebách, ale jsou trošku dražší, druhý největší, co měli mě stál přes litr...

radek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:21
- Nahlásit

Evik

Ja na tenhle taky narazil u nas na veterine, ten potah je fajn z pevne latky. Ale ted na netu jsem zjistil ze maji ty same jeste ve vetsim. Staci mi kdyz nekdo napise mam toho a toho psa a takhle velky pelech a sem spokojenej

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:29
- Nahlásit

můj starší a větší pes má pelech o velikosti stejné jako je ten v tom odkaze, natáhne se na něj i na bok v pohodě a z pelechu mu koukají akorát tlapky.
Myslím, že pro RR, který je celkově štíhlejší, byť možná vyšší, ti podle mě ta velikost stačí.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:48
- Nahlásit

Mam newfoundlandskeho psa a spi na pelechu rozmeru 100x150cm, ale dokaze sa stlacit aj na pelech 50x75 cm Takze fakt staci, to co pises

Majla
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:53
- Nahlásit

pigie

jéééé....a nemáš fotečky???

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:01
- Nahlásit

Majla
Fotky na pelechu? No, tuto spi na polovici toho 150x100cm pelechu

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:06
- Nahlásit

radek

Nechci rejpat,ale kdyby sis ten pelech nechal udělat,tak tě to výjde na polovic a pratelnej potah ti taky udělaj.Jestli máš šikovnou přítelkyni,tak to zvládne sama.

Majla
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:09
- Nahlásit

pigie:
ten je krásnej. Nemůžeš prosííííím poslat ještě pár foteček na vachovapaja@seznam.cz ?? Byla bych moc ráda

Já tyhle hafany hrozně miluju

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:10
- Nahlásit

Majla
Tu najdes kopec fotiek

Majla
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:28
- Nahlásit

musim přiznat, že je krááááááááááásnej!!! Opravdu moc krásný.

radek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:28
- Nahlásit

abby

A kde mi to udelaji za polovic? Jde o ten potah hlavne, je to takovy pevny latkovy material.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:31
- Nahlásit

Majla
Diky, odovzdam

radek
Ja mam ten matrac vyrabany na mieru, da sa prelozit na polovicu a ten potah je pratelny tiez Stal asi 1000Sk, uz si nepamatam presne. Kazdy calunnik ti taky vyrobi, alebo sikovna zenuska (co ja napr. nie som )

radek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:35
- Nahlásit

pigie

Ta pani co sni bydlim rika ze to by neslo

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:37
- Nahlásit

radek
No, presne to som si povedala ja

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:41
- Nahlásit

já takový pelech taky měla, koupila jsem 5cm molitan už si přesně nepamatuju rozměry ale bylo to asi tak velké jako do dětské postýlky, když se to přehlo a ušila jsem potahy dva aby bylo na výmněnu a bylo to super, než čubina začla rodit tek z něj udělala milioony kousíčků, ale drahý to nebylo, a teď mám v boudách staré matrace

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:42
- Nahlásit

radek

Já si ho třeba taky koupila,ale pak ke mě přišla mamka na návštěvu a divila se,že jsem si to neudělala sama.Ona není povoláním švadlena,ale na ruční práce je šikovná.Jestli máte někde poblíž šikovnou a levnou švadlenu,tak si to zjisti.Nemusí to být ani matrace.Vevnitř jsou taky takový kousíčky molitanu a ten koupíš všude.Nebo se to dá vyplnit ústřižky z látek (ty švadlena určitě má).A takovou látku potahovou koupíš taky všude.Třeba mi v Brně máme levný látky a tam se to dá koupit "za hubičku".

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:49
- Nahlásit

abby
dobrá výplň je sláma, ale to vy ve městě asi nemáte

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:52
- Nahlásit

Petra
By si sa divila, my mame, ale je to drahsie ako ten molitan

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:53
- Nahlásit

Petra

Ve slámě může být plno roztočů,alergenů,do toho bych nešla.Tatínek z venkova by mi ji snad dovezl.A není lepší seno,to je přece měkčí

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:54
- Nahlásit

pigie
to je škoda bylo krásné létu tudéš sláma (z pšenice-neštípe) na poly krásně suchá a mohla být zadarmo

radek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:54
- Nahlásit

Petra

ale to vy ve městě asi nemáte
Mozna ze ted zijem ve meste, ale jinak sme oba vesnicani dokonce vlastnime pole a nejaka slama ...

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:55
- Nahlásit

abby
no zrovna seno je na alergeny horší a sláma je dutá tudíž lépe hřeje

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:57
- Nahlásit

radek
Ty hospodáři

slony
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:59
- Nahlásit

pigie
... no nazdar ... a pridi pozriet na BOSI Cup

Petra
Člen
- Nahlásit

abby
ještě jsem zapomněla že v senu se drží blechy

radek
Člen
- Nahlásit

No jinak k tematu, naklusem do obchodu a vemem tu Pasadenu .. jelikoz je to akutni, pes nema kde spat, do staryho pelechu se mu vejde akorat tak zadek..tim padem se nam nakvartiroval do postele a moc se nevyspime. Diky za rady

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:00
- Nahlásit

Petra

Ale je tvrdá.Teda jako mladá jsem radši chodila do sena než na slámu Já bych radši zůstala u toho molitanu

radek
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:02
- Nahlásit

Petra

No jeje, akorat vybirame brambory .. zrejme mame kvalitni pudu, protoze oproti zpravam z televize jich mame dost.

Petra
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:02
- Nahlásit

abby
no jasně já taky měla ten molitan ale v matracích je sláma a jsou oba jsou spokojeni. A kdaž máš pěkný potah tak ani nešktábe nedo nemačká
copak si dělala v to seně?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání