| Autor |
Zpráva |
peginka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 17:31
- Nahlásit
ještě bych vás moc chtěla poprosit o radu,naší fenečce jsou dva roky chci jí nechat nyní nakrát ale mame problémek v tom že jsme propásly očkování o necelé 2měsíce tak bych se chtěla zeptat jestli někdo neví zdali ji můžu ted asi 4dny před nakrytím nechat očkovat děkuji moc
|
Danuš
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 18:42
- Nahlásit
Asi bych radši riskla očkování teď. Už kvůli tomu, že štěňata by neměla skoro žádnou kolostrální imunitu. Ale raději se poraď ještě s vetem.
Anebo počkat ještě jedno hárání. Jestli to není miniaturní plemeno, není určitě pozdě. Já kryju malé knírače nejdříve ve 2,5 letech. A raději až ve 3.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 20:40
- Nahlásit
peginka
Já bych se určitě poradila s poradkyní chovu nebo s chovatelem, od kterýho fenku máš. Osobně si myslim, že by to pro fenku mohla být docela velká zátěž. A krytí neočkované fenky by pravděpodobně při kontrole vrhu neprošlo... (i když nevim, jestli se při kontrolách vrhu kontroluje i očkování fenky ?)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 06:51
- Nahlásit
Myslím, že právě hárající fenu vet nenaočkuje, ale nedávno jsem slyšela o možnosti očkovat v 1.polovině březosti. A když už je situace taková jaká je, tak bych to asi po poradě s vet.zvážila, i když ideální mi to nepřipadá...
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:35
- Nahlásit
peginka
Přesně, jak píše Ketrin. Teď bych určitě neočkovala, ale v první polovině březosti se to dá. Počkala bych tak dva týdny po nakrytí Každopádně bude nejlepší, pokud se poradíte s vetem
|