| Autor |
Zpráva |
kokoška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:00
- Nahlásit
potřebovala bych od někoho poradit, kde sehnat koš na kolo na přepravu psa (cca 10kg), našla jsem jen takovou bedničku od trixie a ještě ke všemu na zadní kolo - já bych chtěla na přední. když se na to zeptám v cyklo prodejně, tak se mi vysmějí (doslova) - proč chci tak velkého psa vozit na kole. Je pravda, že velmi dobře běhá u kola, ale nevydrží to třeba 20 km a navíc po silnici , kde lítá jedno auto za druhým běžet nemůže.
Máte někdo košík na tak velkého psa? Časem uvažuji o koupi toho přívěsu za kolo pro psa, ale na popojížďky to není nutné a taky chci zkusit, co na to pes vůbec bude říkat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:41
- Nahlásit
Kdysi jsem vozila psa v batohu-taky slušná sranda
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 15:01
- Nahlásit
Mucholabka
Kdysi jsem vozila psa v batohu-taky slušná sranda
no, přesně tohle nechci, chci, aby pes měl při jízdě pohodlí a tam, kde to bude možné si běžel vedle kola. Navíc v žádné tašce by nevydržel a když by se rval ven, sejmul by mě tím 100% z kola do škarpy
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 15:13
- Nahlásit
budeš muset přizpůsobit své výlety na kole tak, aby jej mohl i pejsek absolvovat... o košíku na řidítka jsem ještě neslyšel... ale šikovné české ručičky určitě vyrobí vše.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 06:34 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
kokoška
kamarádka má koš na předek, přidělává se na řidítka, ale vozí v něm papilona. Nevím, ale 10kg dopředu na řidítka mi přijde dost, když si tak uvědomím povrch cyklotras.
Proč nechceš košík na nosič?
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:18
- Nahlásit
milovnikpejsku
tam kde bydlim to půjde dost těžko - než se dostanu třeba na polní cestu, tak musím urazit velký kus po velmi frekventovaných silnicích
fromeli
povrch cyklotras - dovol, abych se zasmála - taková vymoženost k nám ještě nedorazila , navíc na cyklostezkách je dost narváno - netroufla bych si nechat tam psa volně běžet u kola.
Proč nechceš košík na nosič protože chci na psa vidět (mít ho pod kontrolou) a navíc i zadní nosiče se dělají max pro jorky navíc i dopředu na přední kolo lze dát nosič, ale ten koš je dost problém....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:29
- Nahlásit
kokoška
a viděla si tohle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:30
- Nahlásit
kokoška
Svého času jsem musela řešit jak na kole přepravit dvě děti, dva psy a zavazadlo. Měla jsem to vyřešené tak, že jsem jednu dětskou sedačku dala na nosič, druhou na "štanglu", šeltii vozím v batohu na zádech (nemá s tím žádný problém, je zvyklá od malinka) a tehdy nově přibyvší štěně pumi jsem dala do košíku na řidítka. Nedokázala jsem s tím bezpečně jet ani 10 metrů (. Problém byl právě v tom košíku na řidítkách. Pumice tehdy mohla mít s bídou 3kg, ale ta váha způsobila, že kolo bylo prakticky neovladatelné, do každé zatáčky jsem musela najíždět obrovským obloukem. Nedokážu si představit jak chceš mít na řidítkách 10 kg. Vzadu klidně, ale vpředu to fakt nejde.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:55
- Nahlásit
fromeli
jo, viděla
Biluška
no, myslím, že když ten košík bude na nosiči na předním kole, tak to bude o trochu lepší - nemám to jak vyzkoušet, protože nemám ten zpropadený košík , ale už jsem narazila na jeden proutěný a vypadá to slibně - jak jsem psala hned na začátku, do budoucna plánuju koupi toho přívěsu za kolo, košík chci jen na krátké popojížďky
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:57 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Biluška
To musel být pohled pro bohy :..nebo nadbohy?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:06
- Nahlásit
Smečka
to teda asi byl . V sestavě - dítě vpředu, dítě vzadu, pes v batohu jsme jezdili celkem běžně, ale ten pes na řidítka už byl prostě moc
Kokoška
Jak to myslíš, nosič vpředu? To jsem ještě neviděla. Jako nad předním blatníkem? Ale upevněné je to stejně na tu tyč co vede k řidítkám,ne? Vyzkoušej a uvidíš, ale fakt je to kolo potom strašně špatně ovladatelné.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:18
- Nahlásit
Biluška
nosič vpředu vozí třeba blázni, co jedou celou dovolenou na kole a mají nosiče vpředu i vzadu a vozí na nich pověšené cyklobrašny - když tam uvezou ty narvané brašny, tak bych to měla zvládnout i já se psem, teda aspoň si to myslím
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:39
- Nahlásit
Biluška
Ověšené kolo dětmi,batoh se štěnětem na zádech a dva psi klusající okolo,tak to je zase má nedávná realita
Nyní jsem děti přesadila na kola vlastní.... štěně již také používá své "vlastní" a já se cítím lehce jak motýl
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:43
- Nahlásit
kokoška
když tam uvezou ty narvané brašny, tak bych to měla zvládnout i já se psem, teda aspoň si to myslím
No nevím,ty brašny se nevrtí a v zatáčkách ti nevnucují svůj směr jizdy
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:48
- Nahlásit
Smečka
vždyť píšu, že to chci zkusit, když to nepujde, vrazím psa i s košem dozadu
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:16
- Nahlásit
ahoj co říkáš na toto? je to od Trixie box na přední řídítka:
www.labradorka-anne.com/box.jpg
rozměry 40x27x25, cena je 795 Kč, plus nějakou tu korunu na poštovné.
pokud by se ti to líbilo, tak napiš info@labradorka-anne.com
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:36
- Nahlásit
takhle je to hezčí :
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:36
- Nahlásit
milovnikpejsku
jo, tenhle košík jsem na netu našla a moc se mi líbí, ale trochu mě tam mate ten york - přijde, že pro něj je to tak akorát,ale pro 10kg psa těžko Nejradši bych to viděla v reálu
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:37
- Nahlásit
kokoška
no jo a odkud jsi ?????
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:44
- Nahlásit
wensday
od Kolína, ale pracuju v Praze
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:22
- Nahlásit
kokoška
tak to ti ho asi neukážem, nooooo, my z Brna
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:07
- Nahlásit
wensday
na sraz na želiv ho asi brát nebudete, co
co v něm vozíte za psa - myslím tím velikost
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:13
- Nahlásit
kokoška
dva labradory!!! a to nekecám.....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:27 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
kokoška
neeee, my máme na stránkách maličkej e-shop a tak mám možnost nakupovat ve velkoskladu a tohle je novinka. Ale zeptám se kámošky na bližší údaje, do kolika kilo ten košík doporučují, jo ?
Mar3
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:28
- Nahlásit
wensday
dyž už smajla,tako pořádnýho nééé?
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:41 - Změnil/a: milovnikpejsku
- Nahlásit
kokoška náhodou Pašinka? neznám nic bližšího od Kolína
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:42
- Nahlásit
wensday
to by bylo super, nikde jsem k němu žádné pořádné údaje nenašla a k smrti nenávidím kupovat něco, co nevidím na vlastní oči a ještě ke všemu neznám žádné podrobnosti, na tohle jsem fakt úchyl, ale radši pojedu do horoucích pekel,abych to viděla a psa tam zkusila nacpat, než to risknout a objednat jen tak - nebo kdyby to šlo aspoń bez problémů vrátit, kdyby se mi tam pes nevešel
Mar3
neuvěřím, dokud neuvidím - aspoň foto
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:44
- Nahlásit
milovnikpejsku
ne, na Pašince ne, psala jsem jen od Kolína - abych ulehčila orientaci
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 23:11
- Nahlásit
Mar3
vidiš, tak to sem zvědavá, jak naše holky nainstaluješ do tak malýho košíčku, chacha.
kokoška
tak jo, zejtra se jí zeptám, ju ?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 23:18
- Nahlásit
kokoška
no, tak se ptát už nemusím, na webu Trixiny je uvedeno, že košík je pro psy do 6 kg. Tak.
Asi budeš muset pořídit ten vozík za kolo, no.
|