Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Něco jako Royal Canin????
Autor Zpráva
JERDA
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:22
- Nahlásit

Ahojky,
potřebovala bych radu. Našeho italáčka krmíme přes rok granulemi RC, dříve se po nich mohl "utlouct" a teď mu najednou nějak nechutnají. Navíc poslední dvě balení mají trochu jiný obal (místo ve Francii jsou vyrobené v Rusku) a i o dost menší velikost, tak k nim nějak ztrácím důvěru. Poradíte mně nějaké jiné superprémiovky???Díky

Amir
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:15
- Nahlásit

JERDA
Nejlepší superprémiovka je hovězí, vepřový,drůbeží a rybí maso s rejžičkou nebo těstovinkama a k tomu vitamíny nebo místo přílohy ty ruský granule

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:35
- Nahlásit

JERDA
My používáme Eucanubu a Proplan - maj široký výběr chutí (kuřecí, Jehněčí, Ryba) i druhů (junior, dospělý, senior, pro malá/střední/velká plemena i pro aktivní psi)
Zkuste to, maj i kilové balíky aby to mohl člověj vyzkoušet

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:22
- Nahlásit

JERDA
My teď budeme zkošet superprémiovou řadu Trainer

Puna
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:28
- Nahlásit

JERDA
ještě, někde jsem četla, že granule by se neměly moc vybírat podle toho, co psovi chutná, protože nejvíc by jim chutnaly takový přesolený a jinak dochucený ze supermarketu, ale podle složení...I když potřebuješ, aby je taky jedl, že...

A odkud jsi, já krmím taky RC, a naopak mají teď takový lepší obaly a jsou vyráběný ve Francii, kupuji je v Brně.

JERDA
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:51
- Nahlásit

Puna
Já jsem z Klatov, ale objednala jsem je přes:
http://www.prozviratka.eobchod.com/product.php?II= 346&cuid=51&UID=2006081713482082.99.185.219

už poněkolikáté, ale tentokrát je na obalu místo jezevčíka nějaký teriér(myslím) a jsou z Ruska....

Puna
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:10
- Nahlásit

JERDA
aha, no tak to by se mě taky moc nezdálo...
Já je kupuju buď ve zverimexu nebo Hornbachu, máme pro velká plemena a teď ty poslední měli takovej vylepšenej obal a pořád tam byla ta Francie, je to fakt škoda, že když narazíš na něco dobrýho, tak abys zase začla hledat...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání