| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 15:47
- Nahlásit
Vyprávěl mi jeden pán, že kdysi dostal k narozeninám samce černého kanadského vlka od cestovatele Holuba, těsně před tím, než umřel. Onen vlk byl tak vzácný, že byl tetovaný na jazyku. S tímhle vlkem se nikdy nebáli jít ani o půlnoci do cikánské čtvrti. Byl prý hrozně odvážný. Jednou prý u popelnice našel jejich současného čtrnáctiletého psa v době, kdy mělo to štěně 14 dnů a vychoval ho, pořád ho prý nosil s sebou. Za nějaký čas černého vlka odkoupila armáda k výcviku.
A já se ptám:
-existuje něco jako černý kanadský vlk?
-tetuje se na jazyk? Osobně si myslím, že to byly jen nějaké tmavé skvrny na jazyku, ale pán trochu dost glogloglo a nejde mu to vyvrátit. Prý se v zoo takhle tetujou
-měla někdy armáda takového psa?
-dá se takové zvíře vůbec úspěšně cvičit? Pokud vím, problém je u ČSV, natož u vlka
-nejsou vlci spíše bázlivá zvířata?
Já osobně to považuji za povedené a často se tomu směju. Už taky proto, že k 25. narozeninám mi pán slíbil pumu. Už se těším, doufám, že ji do těch 4 let sežene. Vždycky jsem chtěla tygra
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 15:53 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Mucholabka
-existuje něco jako černý kanadský vlk?
kanadsky vlk muze mit vsechny odstiny barev, tedy i cernou...
tetuje se na jazyk?
ne, pravdepodobne slo jen o skvrny na jazyku...
měla někdy armáda takového psa?
nevim... psa mozna, vlka pochybuju (pro puvodni krizeni, ze ktereho pozdeji vznikl CsV, se vlcice pujcovala ze ZOO)
dá se takové zvíře vůbec úspěšně cvičit?
absolutne vubec
nejsou vlci spíše bázlivá zvířata?
vlci jsou velmi placha a bazliva zvirata, nevlezou do auta, boji se vlaku, i ve znamem prostredi muze trvat az nekolik mesicu, nez si zvyknou, ze popelnice stoji jinde a da se okolo ni projit.
---
podtrzeno secteno - nerealne, nemozne, pan je zrejme gloglo porad...
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 18:06 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 18:44
- Nahlásit
Wami to vpodstatě napsala vše.Ten armádní výcvik mě opravdu pobavil :-D
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 19:03
- Nahlásit
Smečka
já se bavím vždycky, když s tím pánem mluvím.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:41
- Nahlásit
No aspoň vím, proč psékovi zmizelo tetování v uchu, přestěhovalo se na jazyk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 08:39
- Nahlásit
Černý americký vlk sice existuje http://www.salix.cz/zvire/index.phtml?obrid=2747&i d=63
ale jestli pán myslí cestovatele Emila Holuba, tak to by mě zajímalo, ke kolikátým narozeninám ho dostal, neboť zmíněný cestovatel Holub zemřel v roce 1902.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 16:00
- Nahlásit
Maya
Na to jsem taky pomyslela, pán má 56 let.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:30
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to je jasný, pán umí komunikovat s duchy a ještě k tomu od nich dostává dárky. To se tak někdo má.
|