| Autor |
Zpráva |
Lucka G
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 15:05
- Nahlásit
Ahojky,
mrknula jsem na galerii a byla jsem hrozně ráda, protože jsem tam našla psa Harryho, který byl poslední služební pes mého taťky. Tak se chci poptat jestli je tam jen foto nebo jestli máte o Harrym i nějaké info. Ráda bych věděla jak se mu daří. Vím jen, že by měl čmuchat u policie drogy.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 15:30
- Nahlásit
Myslíš tohohle?
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 31 Čec 2006 15:53
- Nahlásit
Harry už je v důchodu, ale dosud se mu i přes vysoký věk vede dobře. Nejsem si ale jistý, že se jedná o toho Harryho, kterého máš na mysli. Harry z obrázku sloužil u cizinecké a pohraniční policie v Sudoměřicích na Jižní Moravě - cca 5 let. Měl složeny zkoušky pro hlídkového psa a zkoušku na vyhledávání osob v dopravních prostředcích. Svou služební kariéru začínal v Březové na okrese Uh. Hradiště.
|
Lucka G
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 17:34
- Nahlásit
Garfield
No jasně
Víťa
No jasně, že je to ten Harry. Začínal ale na pohraniční policii ve Starém Hrozenkově ( vedle Březové) a pak šel teprva na Březovou. A můj taťka ho dostal jako roční štěňátko. Máme doma asi 3 fotečky. Vyrostl z něj krásný hafan a já i jeho první páníček jsme moc rádi za odpověď.
Taťka měl za svou dobu psovoda 3 pejsky a Harry byl jeho poslední. Taky už je jediný ze tří, který je ještě žijící.
A víte kde je teď?
Fakt díky
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:11
- Nahlásit
Harry žije ve Bzenci, on i jeho psovod jsou už ve výslužbě a Harry na zahrádce užívá zaslouženého důchodu. Je po uspěšné operaci nádoru a trápí jej už artróza na kloubech, ale pořád je to veselý a přátelský pes. Ve službě byl vynikající a na kontě má řadu úspěšných zákroků. Jedenkrát dokonce našel 80-ti letou stařenku, která se na houbách ztratila i se svým 5-ti letým vnukem. Kdo zná boří les mezi Bzencem - Vracovem a Ratíškovicemi, pochopí jaký to byl výkon!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:33
- Nahlásit
Víťa
(OT - moc diky! Poslala jsem ted jeste nejaky fotky, at se nemusi opakovat, jestli chces, prosim nejakou vyber... )
|
Lucka G
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 22:15
- Nahlásit
Víťa
Tak ti moc moc díky
Jsem na něj pyšná a jsem ráda, že se mu tak daří. Tak pokud potkáš jeho páníčka, tak ať dá Harrymu za nás velkou pusu na čumáček
čekala jsem, že bude někde v čechách, ale je super že je ve Bzenci. Není to ode mne tak daleko, tak třeba se mi poštěstí ho ještě někdy vidět
|