| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 22:47 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Trotelchen
jezis, vsechno resis moc vazne... ja to beru s humorem...
Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa
no, znepokojujou, kompletni osazenstvo cz-pes...
brut
Ale možná by šlo upozornit na chybu webmastra
nejlepe nejak ve smyslu: "zruste veskera sva povidani o psech, jsou to naproste pitomosti"...
(Vim, cetla jsem... odpovim az rano, dneska uz na to nemam, jdu spinkat... )
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 22:48
- Nahlásit
brut
teoreticky by šel ten podvod....
uvádějí lidi v omyl.....
a to z toho důvodu, aby vytvořili rychle hodně stránek které jsou poměrně slušně optimlizovány pro vyhledávače a tudíž chtějí získat velkou návštěvnost...ale získávají ji na základě uvádění lidí v omyl......aletuším že tam je formulka "kdo jiného vědomě uvede v omyl"...takže asi zase nic...jdu kouknout jak to je...
takže:
Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci
tím pádem jestli so to dobře vykládám, tak vzhledem k tomu, že tam není uvedena nutnost vykonat skutek úmyslně, může se jednat i o nedbalostní trestní čin...ale to mi zase u podvodu nějak nesedí...no nevím...nejsem právník holt
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 22:49
- Nahlásit
jezis, vsechno resis moc vazne... ja to beru s humorem
mi to moc s humorem brat nejde je mi z toho zle..su asi blbe:-/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 22:52
- Nahlásit
wami
dobrou....
Trotelchen
já sice taky nejsem právník, ale klidně by to tak mohlo být...budeme muset počkat na Garfielda.Třeba na něco přijde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 22:54
- Nahlásit
Trotelchen
To mi teda nepřijde ( to že seš blbe)...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 23:09 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Jsem se sem musela jeste juknout...
ne. me ty stranky sejri taky docela dost. Ale opravdu nemam cas, energii, ani chut vazne premyslet o zalobach. Najdu jeste nekolik takovych "radoby" encyklopedii, kde si informace cucali z palce... Kdybych mela bojovat proti vsem temhle dezinformacim, nedelam nic jineho. Takze si ze zalob delam srandu a doufam v rozumny usudek a ve skutecne ziskavani informaci u chovatelu osobnim poznavanim jednotlivych psu pripadnych zajemcu o psa...
(BTW a abych nekecala - dalsi ukazka, aneb to by se asiati divili, koho maji za partaka, vzdyt by ho meli chytat!
http://www.psizona.cz/atlastxt/pesS1311.htm )
A odtamtud jeste pro brut, vedelas, ze mas psa, ktery Je velmi vhodný pro strážní službu. ? ( http://www.psizona.cz/atlastxt/pesA1287.htm )
Tady je to taky vtipny, doporucuju kouknout az dolu na "ceskoslovenskeho OVCAKA" s fotkou mallinoise... http://baks.blog.cz/rubriky/atlas-psu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 00:02
- Nahlásit
wami
Díky, tak to jsem nevěděla...teda mně už dneska nepřekvapí vůbec nic
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 09:22
- Nahlásit
wami
Jasně, prapodivné info jsou vsude mozne, ale na tomhle serveru jsou tyto nesmysly konstatovány a hlavně je docela evidentní, že jsou ty články smoleny fakt narychlo právě pro dosažení návštěvnosti.....když napíše někdo nějakou nepravdu na svým blogu, přijde mi to zcela jinde )
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 11:24
- Nahlásit
wami
nejlepe nejak ve smyslu: "zruste veskera sva povidani o psech, jsou to naproste pitomosti"
Přesně toto jsem si taky řekla . Hele třeba to psali děcka za pomoci pančelky v první třídě. A oni to tam hodili jen tak,aby tam něco měli .... ale ten kdo uvidí ty charakteristiky jen tam a nikde jinde a pořídí si psa,který je prý totáč takový a makový a pak se zněho vyklube úplně jiná povaha... Opravdu by se mělo napsat webmásterovi,že je to kravina za kravinou. Ať to rovnou zruší .
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 13:27
- Nahlásit
Tak mi to nedalo a koukla jsem se na ty stránky taky... Aspoň by se mohli probrat a uvědomit si, že agility se už běhají ve kategoriích - small, medium, large... Achjo...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 16:01
- Nahlásit
Nemohu si pomoci, ale budu se muset zaměřit n více českých serverů o kynologi...tak jsem zase kouknul třeba sem:
http://www.psi-kocky.cz/Zapasy-a-sport-v-risi-zvir at
a píši tam tohle:
Ovšem nejatraktivnější byl odjakživa boj psa se psem. Tato krvavá podívaná se jako jediná udržela do dnešní doby. V ČR probíhají podobné akce nelegálně v různých garážích a končí smrtí jednoho ze psů. V USA mají svá pravidla. Před zápasem musí cizí člověk psa vykoupat a osušit (aby v srsti nebyl jed či drogy), proto pes nesmí projevit žádnou známku agrese vůči člověku, pokud ji projeví je utracen. Častým důvodem prohry je to, že pes už nechce dál bojovat. Smrt bývá vzácností a ani zranění nejsou častá.
Je fakt šílený, jak je provozovatelům těch serverů jedno, co uveřejňují, ale že mají nějaký obsah.....a lidi to pak mezi sebou šíří dál ..... hlavně že jim server vydělává...jsem hnusná společnost a každným dnem zjišťuji, že ještě víc, než se mi zdálo ještě včera...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 16:24
- Nahlásit
Trotelchen
ČR probíhají podobné akce nelegálně v různých garážích a končí smrtí jednoho ze psů.
tak tohle jsem už taky slyšela....kamarádův pes se jedné takové soutěže nedobrovolně zůčastnil....ukradli ho ze zahrady a pak jim ho mrtvého na ní pohodili zpět....pěkný hnus....no a ráno ho našla jeho tehdy pětiletá holčička, když šla s mámou do školky..
Jinak s tebou souhlasím, návštěvnost je důležitější než obsah ....bléééé
|
moll
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 16:29
- Nahlásit
Trotelchen
jsme hnusná společnost a každným dnem zjišťuji, že ještě víc, než se mi zdálo ještě včera...
ty sis zachoval ještě nějaké ideály? já už teda nee
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 16:32
- Nahlásit
brut
píšou tam:
V ČR probíhají podobné akce nelegálně v různých garážích a končí smrtí jednoho ze psů. V USA mají svá pravidla
Ale to je přeci totální pitomost...obojí se děje v obou zemích.....psal to někdo, kdo vůbec neví, o čem píše a že tam má těh článků požehnaně....
Častým důvodem prohry je to, že pes už nechce dál bojovat. Smrt bývá vzácností a ani zranění nejsou častá.
Nesmysl na nesmyslu.....opravdu....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 16:34
- Nahlásit
moll
ty sis zachoval ještě nějaké ideály? já už teda nee
to si nemyslím, ale prostě vždycky mě to zhnusí...asi se vždycky snažím věřit tomu, že to stojí aspoň za něco...ale asi ne no.....
|
moll
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 16:39
- Nahlásit
Trotelchen
to stojí aspoň za něco...
no však právě - otázkou zůstáva - za co
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 18:08