| Autor |
Zpráva |
Vistra
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:09
- Nahlásit
Jak se Vám osvědčily? Sousedovic boxerce se narodilo 10 miminek , z toho 9 ženských! Nestačí prát prostěradla, i u nás si brali hadry, ale ty podložky se mi zdají hygieničtější a taky to asi tak nesmrdí. Jsou však drahé. A kde se to dá za doboru cenu koupit?
|
edita
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:51
- Nahlásit
maji to snad ve vsech zveracich...drahe to bohuzel je, ale je jich vice druhu a vyrobcu, tak se da vybrat i levnejsi varianta...nam se to osvedcilo pri uceni stenatka cistotnosti misto novin
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 16:30
- Nahlásit
Vistra
Nejlevnější varianta je kupovat ty z drogerie, určené dětem. Tam je cena tuším 80 kč za 10 ks. Mám vyzkoušené že sají stejně, mnohdy líp. A pach pohlcují taky stejně. Ať mě někdo přesvědčí že ty psí jsou lepší ! Nejsou, pouze dražší !
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 17:08
- Nahlásit
jorkaAmálka
To je dobrý tip, koukala jsem na ně, fakt jsou levnější (Fixies, že jo). Už jsem souseda poslala do drogerie.
Že mě to nenapadlo hned, no jo fakana už mám odrostlýho.
|
charlie
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:09
- Nahlásit
JJ, rozhodně se vyplatí kupovat dětské - jmenuje se to jako "přebalovací podložky".Jsou fakt super a úplně na stejným principu, psí být nemusí, zas je to něco extra, na čem se rejžují prachy.Jinak to jde koupit v lékárně i jako podložky do postelí ťřeba pro ležáky - běžně se to používá v nemocnici).Ty jsou tlustějí, větší, ale taky už dražší, snad dražší než i ty psí.
|
charlie
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:10
- Nahlásit
Vistra
Fixies taky, ale dělá to i Helen Harper, ty jsou myslím i o něco levnější.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 15:28
- Nahlásit
Určitě s dají koupit i ve zdravotnických potřebách. Přímo ty placaté fajňoučké podložky.
|
Kolie
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 17:32
- Nahlásit
Kámoška je používá, prý jsou dobrý, ale cena a tak, to nevím.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 06:04
- Nahlásit
Kupuju buď ty pro ležáky(větší velikost stojí u nás kus 9 kč)nebo ty přebalovací podložky pod mimina.Spešl pleny pod štěňata jsem nekupovala ani jednou přijdou mi drahé(u nás stojí jedna 19Kč) a myslím že tam asi rozdíl v savosti není.Každopádně tyhle pod ležáky používám už pod pátý vrh štěnek a maximální spokojenost.Dávám je i pod fenu na porod,přijde mi to lepší než bavlněné pleny nebo prostěradla,takhle jen špinavou podložku zbalím a vyhodím.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:36
- Nahlásit
My jsme objednali z internetu balik plinek pro stenata cena 379kc za 33 kusu, jeste jsme plinku vzdycky rozstrihli na pul takze docela uspora.
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:36
- Nahlásit
Tak bumbrdlíci už plenkám odrostli, jsou v inzerci - služební plemena - boxer. Čůrají a kakají hlavně v ohrádce na zahradě.
|