Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Ašopes si poprvé hrála
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 19:47
- Nahlásit

FAKT! Včera mi donesla balónek. Nic z kořistnického pudu, jako dřív, prostě mi nosila balónek, honila se za ním, měla pohyby jako štěně a sama si ho házela do vzduchu. Lidi, já brečela jako malé děcko. Možná, že z ní na sklonku života bude nakonec normální pes. To je nejlepší, co nás mohlo potkat. Je tak hodná, dokonce budoucí tchán, který psy nesnáší a Ašopsa se bojí, zrovna návštěvě řekl, že je hodná a že mu nevadí, že ji má rád, ale nemůže si pomoct a bojí se.
Před rokem se naučila vrtět ocasem. A teď...Ašopes si umí hrát, už jí chybí k normálnímu životu veselého psa jen krůček. To je pro mě dárek. Sorry za OT, ale já to prostě musím vykřičet do světa. Skoro devítiletý pes, deprivant má konečně radost ze života a umí se zajímat o něco jiného, než aby mi pořád stála za zadkem.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 21:03
- Nahlásit

Mucholabka
sice nevím nic o tvým bafovi, ale gratuluju!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 21:59
- Nahlásit

ko4ka
Ona do svých šesti let bydlela s osmdesátiletým chlapem, který nikam nechodil. Měl ji rád, mazlil se s ní, ale to je všechno, vůbec neznala okolní svět a radosti života. Pak majitel umřel, měla být utracena, přišla k nám, byla agresivní, nežrala 14 dní, měla být znovu utracena, pak jsme se nějak skamarádily, naučila se aspoň trochu snést ostatní naše psy a kočky, oblíbila si mě, začaly jsme spoplu hodně chodit ven, chtěla jsem ji někomu dát-jsme pro hodně psů přestupní stanicí, ale v tom stavu, v jakém byla, si ji nikdo nechtěl vzít. Když jsem ji trochu vypiplala a objevila pro ni svět, už bych ji nedala z ruky. Do dnešní doby ale není úplně normální a je ve stavu půlročního štěněte. Má zvyky,které neopouští a je hodně zvláštní.

aren
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 22:29
- Nahlásit

Blahopřeju, sledovala jsem, cos psávala o Aše, to je paráda, že je veselá

Tami
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 22:32
- Nahlásit

Tak to mám radost a hlavně tě obdivuji co jsi dokázala
nebo lépe řečeno, co jste spolu dokázaly.¨Proč má takové divné jméno?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 08:19
- Nahlásit

Tami
Divné? Hi. Jmenovala se Ája, na 40 kg živé váhy mi to přišlo docela úchylné, tak se jemnuje Aša, ale když jsem se s ní nastěhovala k přítelovi, začali jsme jí říkat Ašopes (někdy Afopef )

aren
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 09:00
- Nahlásit

Mucholabka
Teda původně mi to divné nebylo, ale když teď píšeš, že Ája se nehodí pro 40kg psa (jednu NO Áju osobně znám) zatímco Aša jo, tak mi to teprve začíná šrotovat proč asi .

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 09:13
- Nahlásit

Mucholabka
Perfektní, to je veliká odměna za tvojí práci. Gratuluju.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 09:16
- Nahlásit

Mucholabka

Gratuluju vám oběma.Jste šikulky

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 09:20
- Nahlásit

Mucholabka
Gratuluju k takovýmu úspěchu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání