| Autor |
Zpráva |
Klarav
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 08:47
- Nahlásit
Zdravím všechny,
už od malička krmíme našeho čoklíka stejnými granulemi (Boshem), nikdy jsme s nimy neměli žádné problémy a mlsounovi taky chutnají. Teď jsem koupila zase 15kg pytel, protože máme velkou spotřebu . Otevřela jsem je a přijde mi, že tak divně smrdí . Ne hnilobou nebo plísní, ale tak zvláštně štiplavě. Nikdy dřív z nich tenhle zápach cítit nebyl. Není to tak, že by to zapáchalo na dálku, ale když si k nim přičichnu. Hledala jsem na pytli datum spotřeby a to je až do roku 2007, takže prošlé nejsou.
Nicméně jsem je skusila Benjimu dát, baštil...ale teď mi přijde, že baští hrozně malinko. Jenže nevím, jestli je to z těch veder nebo proto, že to z těch granulí cítí taky...
Co myslíte, mám pokračovat v krmení? Stalo se vám to taky někdy a co jste dělali? Je mi hloupé je jít reklamovat...
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 08:59
- Nahlásit
a nenašla jsi někde pytel protrhlý? Když by mi vůně přišla naprosto odlišná než obvykle, na reklamaci bych šla, vem si kdyby to bylo jídlo pro tebe. A 15kg není málo.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 09:02
- Nahlásit
Klarav
zkontroluj pytel a jestli ti to připadá hloupé je reklamovat, tak kup malý, třeba kilový, pytlík a čuchni si k oboum, jestli mají odlišnou vůni, tak reklamuj...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 09:03
- Nahlásit
Klarav
Když jsem ještě krmila granulema, tak měla moje fenka značku,která jí docela chutnala.( No chutnala, zkrátka byla ochotná je pozřít narozdíl od ostatních vyzkoušených značek.) Kupovali jsme Firstmate Lamb and rice . Taky měla hezkou srst.
Pak najednou zničeho nic nebyl nikde k sehnání. Asi měsíc jsme museli krmit něčím jiným. Když se vrátil do prodeje fena ho nechtěla žrát ani za zlaté prasátko. Najednou jí nechutnali. Vždycky jsem jí je musela zalívat vývarem s masem, aby je alespoň něco pozřela. Měla z nich matnou srst a samé lupy. Podle mě změnili složení,ale na pytlu bylo pořád stejné. Zkrátka ne všechno co je na obalu musí být pravda. Bůhvíco do toho začali přidávat.
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 11:49
- Nahlásit
no právě, taky se bojím, aby kvůli tomu neměl pak ještě nějaké problémy... Tak asi koupím ten malý pytlík a porovnám to.
Jo a ten pytel protrhlý není
|
hana
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:56
- Nahlásit
nevím, jestli jde o stejný problém, jaký jsem měla nedávno... zápach připomínal např staré lískové oříšky nebo obecně starý tuk. Šlo o granule Acana, štěňata velkých plemen. Podle informace od výhradního dovozce a informace z Kanady šlo o přechodnou změnu receptury, použití jiného tuku než jindy, údajně zdravotně nezávadného. Nyní v další dodávce je už vše v pořádku. Nevím jestli výrobce Acany a Bosche je tentýž, ale je to možné, údajně je v Kanadě jedná velká fabrika, která vyrábí různé značky. Teda doufám, že Bosch je kanadský ? Granule jsem pro jistotu vyhodila, psi je stejně nechtěli.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:49
- Nahlásit
hana
Nejsem si jístá, ale myslím, že Bosch je Německý.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 21:26
- Nahlásit
Jj, není nad maso a poctvé jídlo. Kdo by chtěl furt žrát sušenky...
|