| Autor |
Zpráva |
Zet
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:14
- Nahlásit
Tak jsem teď náhodou po delší době mrkla na stránky LKF (kynologická unie v Litvě) a poslintala jsem si klávesnici. Ty stránky jsou naprosto úžasné. Jednak vypadají nádherně graficky, mají anglickou verzi, jsou tam veškeré informace o organizaci, odkazy na kluby, prezentace chovatelských stanic, inzerce, veškeré informace o výstavách, naprosto úžasné seznamy rozhodčích, kde si můžete přečíst celou řadu podrobností a DOKONCE I DISKUZNÍ FÓRUM (podle počtu příspěvků značně využívané). Jediné, co jsem tam nenašla je seznam šampionů. Proč to sakra nemůže fungovat i u nás? Ach jo
Mrkněte tady: http://www.dogs.lv/
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:19
- Nahlásit
latvijas rep. = lotyšsko, lietuvos rep. = litva. pro nás středoevropany dost neřešitelný problém
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:22
- Nahlásit
moll
Jj, přepsala jsem se. Vyhledávala jsem tam podmínky šampiona pro jednoho zoufalce, který se ptal na Ifauně, takže jsem pěkvapivě věděla, že to je Lotyšsko. Jen mi potom při psaní příspěvku automaticky naskočila Litva
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:23
- Nahlásit
Zet
Protoze Cesi neumeji byt na nic sveho hrdi, tak proc se snazit...
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:26
- Nahlásit
wami
To není pravda. Češi náhodou umí být velmi hrdí, pokud mají být na co. Třeba se podívej na náš vztah k hokeji a k pivu Kdyby měla ČMKU TAKOVÉ stránky, tak bych na ně byla zatraceně hrdá!
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:26
- Nahlásit
Zet
já si to nezapamatuju ani za nic - teď když jsme přes tyhle země jeli autem, tak už aspo'n vím vcelku spolehlivě, že je polsko, pak litva, pak lotyšsko a pak rusko. ale latvia a lituanea či jak se tomu zkráceně říká je podle mě přesně naopak proti češtině.................
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:32
- Nahlásit
moll
Já si to pamatuju podle angličtiny. Tedy pamatuju si jen, že Lotyšsko je Latvia. Litva a Lotyšsko, to je jako Slovensko a Slovinsko ... v tom taky naši západní bratři mají bordel.
Vidíš, já bych zase musela hrozně dlouho řešit, jestli je Litva na východě nebo na západě od Lotyšska
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:32
- Nahlásit
Zet
Myslis?
Porovnej si oblibu narodnich plemen u nas a treba v anglii.
Vis treba o tom, ze mam nejlepsiho zvonare v cele Evrope? (kteremu mimochodem stat "dopomohl" k tomu, aby se odstehoval do rakouska?)
Jaka je nejtypictejsi vlastnost Cecha? Vycuranost, hrdost to faktneni.
Jsme jedinou zemi, kde zaviraji narodni hrdiny do vezeni.
Pokud u nas vznikne neco dobreho, vetsinou se snazime poslat to okamzite do kytek.
Bojim se, ze pivo a sport nas nezachrani...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:34
- Nahlásit
Zet
ony ty země jsou podle mě spíš pod sebou, ale lotyšsko kouká víc na východ než litva..........myslím
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:36
- Nahlásit
wami
pivo a sport nas nezachrani
ale spacifikujou občany a ti jsou pak lépe ovladatelní (až manipulovatelní)
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:40
- Nahlásit
wami
Hele, ty jsi ale teď ovšem předvedla, že nedokážeš být hrdá na to, že jsi češka ... to se mi to pak bude těžko vymlouvat, že češi nejsou hrdí
Já si myslím, že u nás jsou národní plemena velmi oblíbená.
O zvonaři a zvonařství jsem něco zaslechla, ale asi nějakou zmíňku. Ale to je jenom jedna z mála věcí v čem jsme "nejlepší"
Vycuranost? Neřekla bych ... tu bych řadila spíš k jiným národům. Typická vlastnost čechů je IMHO pohoda a flagelantsví, jak krásně odhalil Kuras ... Mimochodem, jeho Čechy na vlásku vřele doporučuju
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:43
- Nahlásit
moll
Zet
Jo, ja si vsude pisu narodnost slezska, takze co bych si na cechy nezanadavala...
Ale jinak si myslim, ze hrda jsem dost, narodni plemena propaguju, kde muzu a vubec - coz ale jeste neznamena, ze zaroven nemuzu byt nastvana, jak se chovame u nas k tem, co neco dokazou...
Uaaa, hledam neco dobreho ke cteni, hned se jdu mrknout, jestli to MZK ma!
(BTW uz nevim, kdo mi to doporucoval, Prometheus docela sel, ale cekala jsem od nej malinko vic... )
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:57
- Nahlásit
wami
Já Promethea nedoporučovala ... jen jsem doplnila jeho autora
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:09
- Nahlásit
Já si to pamatuju podle toho, že kratší = delší a delší = kratší...
Kdyby Češi byli alespoň tak z poloviny hrdí jako jsou Chorvaté, tak máme vyhráno... Češi dokáží být hrdí akorát když se vyhraje MS ve fotbale nebo hokeji...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:12
- Nahlásit
Jandula
když se vyhraje MS ve fotbale
hmm, tak to jsme nebyli hrdi jeste ani jednou a jen tak nebudeme ....
|