| Autor |
Zpráva |
FISCHERKA
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 16:26
- Nahlásit
NEMÁM ŽÁDNÉ ZKUŠENOSTI A K TOMU BŘEZÍ FENU.JAK DLOUHO TRVÁ BŘEZOST U PSŮ.RADY PŘIVÍTÁM
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 16:57
- Nahlásit
http://www.paseka.cz/80-7185-768-8.html
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 16:57 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
FISCHERKA
Březost trvá přibližně 62 dnů. Tak do 35. dne není na fence ještě nic vidět a nepotřebuje žádnou extra péči. Jak dlouho je v tom ta Tvoje?
Jo. Zuzka Ti píše správně. Přečti si knížky.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 17:00
- Nahlásit
Proč je fenka březí, když o tom nic nevíš???
Fyziologická březost u fen trvá 63 dní plus minus 5 dní (některé prameny udávají 7 dní).
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 17:23
- Nahlásit
shiba
Proč je fenka březí, když o tom nic nevíš???
tak tuhle otázku jsem přesně čekala. Je to důležité?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 17:27
- Nahlásit
monika
Já taky. Ale myslím,že na tohle se ptát,je už pozdě.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 17:28
- Nahlásit
no právě proto. Tady asi rady nebudou.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 21:47 - Změnil/a: shiba
- Nahlásit
monika žofka
Možná jste si nevšimly, ale na otázku jsem odpověděla ;)
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:29 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
monika
ak tuhle otázku jsem přesně čekala. Je to důležité?
Podle mne velmi dulezite. Svedci to o tve naproste nezodpvednosti a tim padem o zakladni nevhodnosti pro to aby mela psa. (pokud teda neprisla k brezi fene jak slepej k houslim)
Jinak si porid, ted kdyz uz je poze, aspon tu knizku co ti tady doporucovala zuzka tam se dovis vsechno podstatne.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:35
- Nahlásit
FISCHERKApotřebuje poradit a ne kázat.
shiba poradila, ale otázku "Proč je fena nakrytá" si neodpustila.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:45
- Nahlásit
monika
Co chces poradit pres net? Vlastni brezost je vetsinou celkem bez problemu, ale u porodu muze nastat spousta problemu ktery kdyz se nepoznaj muzou mit fatalni nasledky. Porod a pece o stenata a fenu po porodu neni proste tema na internetovou dizkuzi. Mozna dotaz na nejaky konkretni problem, ale rozhodne ne obecne uceni co a jak.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:54
- Nahlásit
Tchor
vidíš a tohle stačilo FISCHERKA poradit.
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit
Teď jste mi něco připomněly ráno jsem byla pro potvrzení na výstavu a včekárně s náma bylo několik pejsků a já protože jsem ukecaná, jsem se tam dala do řeči s paní co seděla vedle mě, chválila mi pupinku a já se jí ptám s čím tu jste? A ona mi čekáme štěňátka, tak jsem se trochu podivila jestli plánovaně, fenečka byla hezká, ale směs všeho možnýho.A ona že ne, že jim utekla s kamarádem pudlem, tak jsem z ní měla docela dost a říkala jsem si, jestli je vůbec normální a ví jak pejsci budou vypadat a komu je udá.Nevypadala zrovna na to, že by byla schopná se o všechny postarat, tak jsem s ní přestala mluvit a v duchu si říkala, co je to za ........Chudáci štěnda
|
vidrbína
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2006 18:53
- Nahlásit
FISCHERKA
Fajnová knížka je od Zdeňka Procházky - Chov psů.Je tam napsáno všechno polopatě a moc mi pomohla.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2006 18:59
- Nahlásit
Smysl tohohle fóra je v případě nouze poradit, štěkat a kázat člověku, kterej už má problém (je jedno, jak k němu došlo) nemá smysl.
Do průseru se může dostat každej a pak nemá smysl naplňovat heslo "po bitvě každý generál".
|