Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / K-9 nebo ACANA?
Autor Zpráva
Ardi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 09:23
- Nahlásit

Které vašim psům víc vyhovuje?

Citera
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 11:39
- Nahlásit

To se asi musí vyzkoušet, každý pes je jiný. Třeba naši psi K9 nechtěli, acana vyhovovala. Ale i ta se pak přejedla.

Citera
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 11:40
- Nahlásit

To se asi musí vyzkoušet, každý pes je jiný. Třeba naši psi K9 nechtěli, acana vyhovovala. Ale i ta se pak přejedla.

sue
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 18:30
- Nahlásit

Ardi
no naši psi jedli oboje jen chvíli ale co fakt milujouuž delší dobu je od puriny proplan

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 23:25
- Nahlásit

Ardi
K-9 nezkoušíme není co bývala prý a s Acanou nemám dobrou zkušenost u štěnda...Nutro choice vyhovuje líp,hlavně je superpremiovka a Acana s bídou premiovka....

shiba
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit

Moje zkušenosti potvrzují, že K-9 není, co bývala. Krmilo jí spousta mých známých, já taky, dnes už nikdo, a většina přešla na Acanu. Krmím jí několik let všechny své psy bez sebemenších "reklamací" Netvrdím, že másí vyhovovat všem psům, to asi žádné krmivo, ale osobně neznám nikoho, kdo by s ní měl problémy.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 11:05
- Nahlásit

shiba
mno u našeho plemene se na Acaně někdy vyskytuje vyrážka...ta zmizela až s přechodem na jiný krmivo..ale je to daný prý jen plemenem,tohle mu moc nevyhovuje

zuzka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 15:07
- Nahlásit

Ardi
mám zkušenost jen s Acanou, K-9 mi pesina (jako jediné) nežrala
na Acaně prospívala dobře, měla pěknou srst i hovínka, ale pak Acana zdražila a my zkusili za stejnou cenu ProFormance (superprémiovka) a zlepšení (hlavně srst a drápky) bylo tak neuvěřitelné, že už nebylo o čem diskutovat
zřejmě to dělení na prémiovky a superprémiovky není jen reklamní trik

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 15:11
- Nahlásit

Já taky přešla na Acanu z ProPlanky, ale pejsovi začalo smrdět z tlamy, furt se škrábal a víc prděl atd.
Tak teď měním, jdu na Nutram. (Jen o něco dražší a přitom superprémiovka. Když otevřeš pytel, i líp to voní)

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 16:01
- Nahlásit

Terri
souhlasím,i tyto problémy jsme na Acaně měli a Nutro choice voní podstatně lépe Acana ani moc nee

daliva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 16:35
- Nahlásit

K-9 jsme krmili, ale ze dne na den (resp. z pytle na pytel) ho psi odmítli, zřejmě na té změně kvality něco bude...
S Acanou mám zkušenost špatnou, ale i kdyby ne, nelíbí se mi poměr cena:kvalita - zvlášť po tom zdražení na začátku roku. Za tu cenu můžu mít nepoměrně kvalitnější superprémia (Nutram, FM) a nebo podobnou kvalitu za poměrně nižší cenu. Já (tedy naše psiska) si vybrala tu první variantu.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 17:39
- Nahlásit

sarax
je to hodně diskutovaná značka s docela extrémy v názorech (a psích chutích)
daliva
můžu mít nepoměrně kvalitnější superprémia (Nutram,
Mi i líp voní (Nutram) a má jinou strukturu...no uvidíme...kéž by bylo opravdu kvalitnější než Acana.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání