| Autor |
Zpráva |
elf
|
# Zasláno: 15 Bře 2005 20:10
- Nahlásit
prestehovala sem se se svym pesanem a zjistila sem ze mi v nepritomnosti doma vyje.jsem na novem byte(i v novem meste)necely mesic.nevite nejakou ucinnou a hl.rychlou radu jak jej to odnaucit.tam kde sme bydleli predtim byl bezproblemovy.nestekal neknucel a vubec nikdy nevyl!!!jsem z toho na prasky-poradte,pls!
|
Usanda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2005 20:16
- Nahlásit
Musíte ho naučit být o samotě úplně od začátku.Takže to není rychlá rada,bohužel.Ale nejspíš je to opravdu přestěhováním, on se tam u vás ještě necítí jako doma a bojí se,že nepřijdete. Takže si vemte dovolenou a postupně ho doma nechávejte, po příchodu chvalte,když nevyje, nebo jen přijdtě a pozdravte ho.Atd atd.........je tu určitě aspon 1 forum,kde se to řeší.
|
elf
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 14:09
- Nahlásit
muzes poradit jaky forum ?dik
|
Gabriiella
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2019 13:11
- Nahlásit
Dobrý den, nechcete zkusit protištěkací obojek? nám pomohl https://www.elektro-obojky.cz/protistekaci-obojky/ )
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2019 11:04
- Nahlásit
Gabriiella
Tohle a také další fóra, kam neustále strkáte svoje nabídky výcvikových pomůcek jsou už pěkně "fousatá", pokud je ten pes, kvůli, kterému se uživatel "elf" ptal, vůbec ještě naživu, určitě už mají problém dávno vyřešený....Tady kšeft neuděláte
|