Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Agresivni NO
Autor Zpráva
Sonka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 23:18
- Nahlásit

Dobry den.

Prosim vas mohli byste mi poradit? Mam rocniho pumra NO a zacal mi vrcet a utocit na mamu a nyni i na zname. Pred mesicem a pul jsme se prestehovali z bytu do rodinneho domku. Zmenil mesto i rodinu se kterou zil. Bez duvodu zacal vrcet a utocit na mou mamu. Nechci se dostat do situace, kdy ji kousne a bude muset jit z domu. Mohli byste mi poradit? Pokud mozno na mail: Ladysonka@seznam.cz

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 12:00
- Nahlásit

Sonka
jen dobře nechápu že změnil rodinu??tvůj vzkaz vypadá jako by pes byl tvůj,???pokud jsi jeho pán ty..stěhování by mu teda vadit nemělo...

Sonka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 18:55
- Nahlásit

sarax
Pes je muj, ale kdyz jsem si ho privezla, tak jsme zili s jednou rodinou v byte a pak jsme se prestehovali do rodinneho domku k mym rodicum. Tak cim se to stalo, ze vrci? A co s tim?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 19:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Sonka
To by chtelo asi napsat vice - ve kterych situacich presne vrci ci "utoci" , ma urcene svoje misto, kde ho nikdo nerusi, kdo ho venci, krmi, zustavaji s nim rodice o samote v dome, jak moc se s nimi znal pred tim atd... Jinak dost tezko rict...

Aminka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 09:01
- Nahlásit

Najdi si Rudolf Desenský -psycholog psů. V diskusním fóru na str. 4 je dotaz pod názvem jak na něj? aneb dospělý ovčák.
Je tam moc pěkně rozepsáno co s dominantním psem. Přeji pěkné čtení.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 13:19
- Nahlásit

A nebojíte se hoM? Pes zavrčí, vy couvnete, ucuknete ani to nemusíte vnímat, ale psiv je vše jasné a dělá ramena. Zvlášť při tomhle plemeni a v tom věku. Dejte mu více najevo, že se ho nebojíte a pilujte poslušnost, to hodně působí.

wikyp
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 15:23
- Nahlásit

Sonka
Není to bez důvodu.
Pokud už s vámy máma nebydlí, bere ji jako vetřelce-to je logické. Stejně tak známé, hlídá si prostě svou smečku a teritorium. Je na vás, pokud chcete nekompromisního hlídače..při každé návštěvě ho zavírejte do kotce. Pokud máte lidi, které by měl tolerovat..když někdo přijde, odložte ho nebo přidržte. Až si návštěva někde sedne, nechteho, ať si návštěvu očuchá, pohladí přinejhorším něco dobrého dá.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání