Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / německý pinč
Autor Zpráva
sue
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:42
- Nahlásit

mám otázku na někoho kdo rozumí pinčům....jak je to vlastně s jeho povahou??mám fenu NO a chtěla bych si pořídit ještě něco menšího...do oka mi padl něm.pinč.A nevím zda je vhodný ho mít společně s dominantní fenou a zda ho zvládnu...poradíte někdo????

aren
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:03
- Nahlásit

sue
Koukám, že Ti nikdo neporadil... No, já mám jen 1/2 pinče (matka pinč otec neznámý). Je odvážný, inteligentní, statečný, dominantní, ale ne nesnášenlivý. S fenečkou jakoukoliv by byl určitě moc rád.
Pinči jsou super.

sue
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 07:20
- Nahlásit

jo děkuju...právě o něm fakt hodně přemejšlim ale mám z toho trochu obavy...prej jsou to zmenšení dobrmani tak se raději ptám než něco uspěchat

suesie
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 07:33
- Nahlásit

sue
zkus se podívat na fórum německý pinč na www.mujpes.cz Snad ti tam poradí.

Pincher
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:42
- Nahlásit

Já bych v tom problém neviděla. Ano pinčové jsou dominantní, ale při troše snahy je není probém zvládnout. Přirovnala bych je třeba ke knírači. Já sama mám 4 pinče trpasličí a naprosto bez problémů. Jen je potřeba dobře vybrat chovatele. Jinak jsou to skvělí psi dlouhověcí, temperamentní, hravý. Koukněte na klubové stránky www.pinc.wz.cz jsou tam i kontakty. Zrovna nyní má na prodej posledního 4 měsíšního pejska p. Dvořáková minulou neděli jsem ho viděla je moc hezký, ale pozor paní Dvořáková je velice náročná na zájemce. ( Proto ho pořád ještě má ) taky má dvě fenky, ale ty chce nechat odrůst a tu lepší si nechat.

sue
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 19:52
- Nahlásit

ty jo fakt díky moc

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání