| Autor |
Zpráva |
Ardi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:08
- Nahlásit
Moje feňulka už zase stávkuje a jelikož očekáváme pravděpodobně štěňátka, ráda bych jí dala RC Starter.Máte s nimi někdo zkušenosti? Senzible jí chutnaly a byly to jedny z mála granulí, které je ochotna akceptovat
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:24 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Startér bych feňuli dala až tak týden před porodem, no a pak samozřejmě během kojení.Když ho dáš dřív,jsou štěňátka pak zbytečně velký.Já dávám feňuli v březosti RC pro štěňata malých plemen RC Mini Junior a startér až po porodu a pak s ním dokrmuju štěnda. Na to je nejlepší.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:30
- Nahlásit
Ještě mě napadlo,až budeš mít jistotu,že březí je a bude nežravá,jakože to moc dobře znám. V druhé polovině březosti granulky míchám střídavě do tvarohu a nebo do konzerv pro štěňata.Nadšená z toho nejsem,ale jen tak do ní granulky dostanu. No a při kojení mi taky granulky nebere,ale máčím jí je do Tatra mléka v plechovce a ono to funguje.
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 07:33
- Nahlásit
Díky. zkusím to.Ona právě teď nic z granulí nechce.Koupila jsem jí Grand konzervy pro štěňata abych do ní alespoň něco dostala.Ty jí chutnají.Teď by měla být tak v půlce březosti.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:15
- Nahlásit
Ardi
Jo,u nás to konzervy taky jistí,když už to nejde jinak.
A ještě se chci zeptat,to čekáte poprvé štěňátka? A odkud máš svou fenečku?
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:58
- Nahlásit
No, štěňátka budou poprvé a jsem z toho na budku, aby bylo všechno jak má být. Sruduju knížku od Procházky sem a zase tam a zkoumám co by se mohlo stát....
No nakonec si ze všech možných a nemožných granulí vybrala Acanu, tak jí nechám ať baští co jí chutná. Asi si pamatuje, že jako štěňátko na ní vyrostla.
Ráda bych, aby nějaké štěňátko vyšlo barevně po Ájině, protože tak zbarvených tibeťáčků jako je ona tady moc neběhá.
www.nefritovykaminek.wz.cz
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 17:55
- Nahlásit
Ardi
Jo,to já jsem poprvé byla taky,ve tři v noci jsem volala známé a sondovala,jak poznám,že je všechno v pořádku.Ale to zvládneš,ty i feňula,neboj.
Nevím proč,ale ty tvé stránky znám,už jsem na ně asi ze zvědavosti někdy zabrousila.Já jsem totiž viděla kdysi u veta krásnou tibeťanku a přišla jsem domů a hned jsem je hledala na netu.Mně se moc líbí.
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:08
- Nahlásit
Já jsem k ní přišla úplnou náhodou. Viděla jsem světlého sobolího pejska ve SP a říkala jsem si, že toho bych jednou chtěla. No a v tom samém SP byl inzerát na štěňátka kousek od nás. Tak jsem se na ně jela podívat............a přijela domů s Ájou.Doma se mnou nikdo nemluvil hóódně dlouho.Dneska se už tomu směju, ale byla to opravdu krize. Dneska se moje drahá polovička napřed přivítá s Ájinkou a teprve potom se mnou
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:27 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Ardi
Jo,v tomhle se naše drahé polovičky musí nejdřív přesvědčit,že mít doma psa,je ůžasná věc.Když jsem si kdysi pořizovala svého psa a řekla bych manželovi hned,že během několika roků k němu přibyde ještě několik fen(což jsem ještě tenkrát vůbec netušila),tak bych asi doma měla taky rozbroje.Dneska to dělám jinak.Začnu opatrně mluvit o tom,že příští rok si pořídím ještě jednu fenečku,pořád o tom mluvím,pak se dlouho zhání,ta pravá a tak je manžel třeba i víc jak rok na to připravován. No a když se konečně blíží,že si pro ni máme jet,tak nevím,kdo je vycvrkanej a natěšenej víc,jestli já nebo on.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:57
- Nahlásit
Ještě mě napadlo,můžu se zeptat,proč jsi se ptala na cenu toho trp.špice?
|