| Autor |
Zpráva |
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 15:25
- Nahlásit
Ahojte mrkněte na www.homex.cz nový internetový obchod s chovatelskými potřebami. Nově k dostání i psí botičky. Tak mrkněte
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 07:45
- Nahlásit
Marek a Dasty
Omlouvám se, snad už je to teď v pořádku.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:28
- Nahlásit
mě zaujaly ty botičky pro psy, protože můj mladej měl letos díky té kruté zimě na packách spoustu oděrek drobných úrazů apod.....Jenomže jsem tam objevila nabídku pro psy akorát do velikosti kokršpaněla, stř. kníra apod.....Já bych potřebovala velikost tak na ovčáky...v nabídce těch šablon je velikostí ale víc.....nevíte někdo, zda mají i ty větší botičky....? Nechci tam hned kvůli tomu volat, protože bych je stejně nekupovala teď, ale výhledově...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:44
- Nahlásit
Evik
Já měla pro Sáru velikost 4, je to menší "retriever", ale mám pocit, že jsou malý, kupovala jsem je hlavně kvůli tomu, aby si po operaci nedrásala ta vyholená místa (sem to sem už jednou psala a Garfield mi to smazal - fuj...)...
Nevím, podle mě je to zbytečný, psi v tom nechtějí chodit, lepší je po návratu z procházky pořádně umýt packy...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:17
- Nahlásit
Jandula
Nevím, podle mě je to zbytečný, psi v tom nechtějí chodit, lepší je po návratu z procházky pořádně umýt packy...
no to já bych je pesům taky nedávala v zimě na vycházky Jenom pro případ poraněných tlapek apod....
Můj mladej blbounek si letos poranil paciny už několikrát a pokaždé se to hojilo o to dýl, když to neměl aspoň den pořádně překryté....Mám doma "botičku" od veta, ale to je jen spíš takový návlek, který navíc rychle prosákne vlhkostí, když je hnusné počasí......Takže mě ty botičky z výše uvedeného odkazu zaujaly jak tvarem (lepší než ta "veterinární bota")tak i tím, že to asi nezvlhne hned....Prostě mít takovou botku doma pro případ, že se pes zraní apod.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:36
- Nahlásit
Evik
Kup si botičky od Manmatu,používaj je i profíci na závodech,takže kvalita je zaručena
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:38
- Nahlásit
Garfield
jj diky uz je to ok
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:49
- Nahlásit