| Autor |
Zpráva |
Kolie
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 17:59
- Nahlásit
Nemá někdo z vás doma českého strakatého psa? Jaký je? Z jaké chovatelské stanice ho máte? Jak je pohybově nadaný?
Děkuji za všechny rady, popř fotky.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 19:30
- Nahlásit
Urcite ti pomoze zuzka, ak sem zavita. Zatial si mozes pozriet jej stranky, snad sa nenahneva.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 21:21
- Nahlásit
Kolie
jojo už jsem tady, každý zájemce o plemeno vítán
pokud ses podíval(a) na naše stránky, tak jsi i objevil(a) odkazy na výborný, neoficiálně oficiální web www.strakaci.cz
a také strakatou diskuzi
jinak Bela je fakt skvělá, strakáč je opravdu ideální rodinný pes, byla s námi na horách, na vodě, ostatní strakáči běhají agility, takže to chceme teď na jaře zkusit
ale asi by strakáč zvládl i jiné sporty, jaký pohyb by tě konkrétně zajímal?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 21:48
- Nahlásit
zuzka
prohlížím fotky strakáčů a...objevím koliáka Jima, synka našeho Kendyho. Svět je malý
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 22:11
- Nahlásit
gabifi
jojo Jimova panička kamarádí s Irenou, která má strakáče Arníka
a svět je opravdu malý, protože na té prochajdě se ukázalo, že Jimova bráchu, Jina zase zná Radka s Argem
|
Kolie
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 16:22 - Změnil/a: Kolie
- Nahlásit
zuzka
Já bych s mojím strakáčem ( kdybych si ho pořídila ) asi jezdila na kole ( baví mě to ) a taky bych dělala to agility ( to zase prý baví strakáče ). Chtěla bych se tě Zuzko zeptat, jestli by se strakáč hodil na dog-trekking ( píšu správně ?). Já mám ráda
cestování do přírody a po tréninku bych dog-trekking zvládla.
Ale zvládl by to strakáč ( tipuji že jo )?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:51
- Nahlásit
Kolie
strakáč to všechno zvládne, asi nebudete šampioni, na to se hodí jiná plemena, ale rekreačně v pohodě
ač se to nezdá, ale strakáč je docela dobrý tahoun
taky pár lidí zkoušelo se strakáčem běžkovat
možná se přímo obrať na Ivču - má Forda (odkaz na její stránky je na našem webu), ta s ním dogtreking zkoušela a myslím, že ho učí běhat u kola
určitě ti ráda sdělí zkušenosti
|