| Autor |
Zpráva |
nalami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 23:37
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti z těmito značkami ?
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:03
- Nahlásit
Krmím obojím svoje dva maďary.Mladšího RC Junior a staršího Boshem a jsem naprosto spokojená.
|
nalami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:11
- Nahlásit
Dík za odpověď. Já jsem taky s těmito značkami spokojená,ptám se spíš proto,že se tu o nich moc nemluví. Nebo jsem si nevšimla.
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:50
- Nahlásit
Jasně,nemáš zač
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:54
- Nahlásit
Já nevím, my máme asi fakt divnýho psa. Skoro nic mu nesedí. Acanu a Chicopee nemůže vůbec, Bosch mu taky nesedl (kadil často a moc), i když jsem na něj četla samou chválu. Jediný, co mu sedlo byl Diamond a teď až Nutram.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:58
- Nahlásit
Konkrétně Royal se tady probíral téměř na všech fórech o granulích, včetně těch posledních. Podle mě jsou to - vzhledem ke složení - nesmyslně vyhozené peníze.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:04
- Nahlásit
daliva
naprostý souhlas.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:08
- Nahlásit
Lidi vysvětlete mě co to je pojem častné kadění?
Když jsem krmila masem a těstovinami,když jsem krmila konzervou a těstovinami,když krmím granulema a masem -furt je vše stejné.tak 5x za den kupy -u granulý v tuhém stavu u konzervi průjem. Ale četnost i objemnost furt stejné. To je jako že krmíte a pes jde 5x denně a pak už jen jednou?
|
ira
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:15
- Nahlásit
Anu
Zkus vařit kuřecí,místo konzerv a těstoviny nahradit rýží. Výsledek : krásný formovaný bobik 2x denně.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:36
- Nahlásit
Anu
Náš Cllif kadí taky 2x denně (max. 3x) Dáváme granulky a bobíky jsou taky ok.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:39
- Nahlásit
Já mu dávám granule-ProPlan a k tomu hrstku hovězího nebo kuřecího masa,zalité vše vývarem z toho masa. Výsledek: Pes se po tom může umlátit má nádhernou srst a bobík suchý-i když pravda kupy
Když jsem dávala jen maso a rýží-i těstoviny,tak po rýži se mi vždycky posr...nevím nevím proč,ale hlavně, nebyla srst taková jako ji má po ProPlanu-ani jsem neuměla odhadnout správný poměr všeho.Teď jsme oba spokojený,já mu dám co mu chutná a a vypadá dobře.jen ty kupy...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:42
- Nahlásit
Naše po granulích taky jen 2x a pidi, ale chce to zkusit, co bafovi sedne. Když vykadí víc než sní, bude někde nejspíš chyba
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:43
- Nahlásit
Anu
byla ta rýže úplně studená? Švárova labice se po rýži pos..., když není zcela vychlazená.
Jezevčíková nám zase nesnese vločky.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 11:22
- Nahlásit
RC si hodně lidí chválí.Mně po namočení docela smrděla,ale psi jí žrali dobře.Ale ty moje popelnice sežerou všechno a bobany jsou taky pořád stejné.
Boschem jsem krmila před lety,byla jsem s ním spokojená,ale po roce ho psi přestávali žrát.Začali nechávat,jakoby jim už nechutnal,tak jsem přešla na jinou značku.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 11:29
- Nahlásit
Já si ani tak nemyslím,že bude vada v granulích jako ve psovi.Je to hrozná žížila.Když jsem ho dostala tak měl 7kilo teď má 13kg-dalo mi strašnou práci aby přibral těch 5kilo-vůbec není žravec a pak podle mě má hyperaktivní spalování-v 13 mu dám párek a v 17hod už mi ho kadí ven. Fakt ale. U veterináře mi řekl,že je absolutní -teď po přibrání 5 kil- kondici,nemá ani kilo navíc,ani kilo nepřibírá,prostě idelání váha. Co na tom,že kadí 5x denně,když vypadá nádherně a chutná mu. Můžu mu dát mnohem více žrádla a stejně nestloustne-být ženská tak se má.
PS.lidi taky vám nejde otvírat stránky? Trvá to strašnou dobu
|
nalami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 16:18
- Nahlásit
Tak já se tedy ještě zeptám, a co Hills, s tím zkušenosti nemám.
|
kac
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 16:44
- Nahlásit
Hillsem krmím svého labíka a jsme s ním naprosto spokojení - moc se mu zlepšila strst..
|
jerry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 08:29
- Nahlásit
RC-mucka dopovana sorbanom draselnym , BHA,BHT...
Hills-mucka konzervacia natural
Bosch-lacne nemecke krmivo zlozenie pripraduje krmivo skor pre hydinu a nie pre psov šeničná mouka, živočišný tuk, drůbeží maso, kukuřice, masová směs, pšeničné klíčky, rýže, sušené vejce, škvarky, řepné řízky, rybí maso, kvasnice, masová moučka
Proplan-krmivo vyrabane z mrazeneho masa zo spominanych urcite najlepsie.
|