| Autor |
Zpráva |
Barča
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:15
- Nahlásit
Už jsme to tady probírali,ale stejně,jaké máte zkušenosti?
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:28
- Nahlásit
Nikdo nepíše,tak asi máte štěstí na opatrovníky.Já jsem to měla domluveno s manželovými rodiči.Jsou doma a mají velkou zahradu,ale zjistila jsem,že se neumí k Amy chovat pěkně a myslím že s pobytu u nich by byla vystresovaná a že hotel,který je ve vedlejší vesnici bude lepší.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:44
- Nahlásit
Tak mi něco napište
|
kac
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:51
- Nahlásit
Barčo já také žádné zkušenosti nemám, jsem zvědavá na zkušenosti ostatních, protože se také asi v létě budu rozohodovat..)
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:07
- Nahlásit
Já měla kdysi kokřici v psím hotelu.Péče byla dobrá, ale fenka nežrala a ani nechtěla jinak komunikovat.Byla z toho hodně psychicky špatná. Pak jsme měli problémy když jsme někam odcházeli a ji nechávali samotnou.Byla zvyklá všude pobývat s náma a tentokrát to fakt nešlo.Asi bych hledala jiné řešení, nebo si vzala pesana sebou.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:11
- Nahlásit
No náš pes by to v hotelu nedal. Pokud by zůstal někde sám zavřený a my mu odešli, zbláznil by se. Máme to štěští, že když někam jedeme, hlídají rodiče nebo sourozenci. Je to rozmazlenej hafin a myslím, že by psychicky hodně trpěl někde sám v cizím prostředí, když je zvyklý na úplně jiný režim. Kdybych neměla hlídání, tak bych nikam nejela.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:14
- Nahlásit
Tentokrát s náma fakt nemůže.Musíme s dětma do lázní.Ten hotel má max 4 psi a to musí být fakt sezona majitel se věnuje výcviku psů s majitelem.Hotel je spíš takový vedlejšák.Ale nijak zanedbávaný.Je to kousek,tak jí tam dám na 1 den,po čase na dva dny,až si zvykne,že se pro ní vždycky vrátíme,může tam být i 5 dní,ale to je maximum.A jen když to bude dobře snášet
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:59 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Já jsem dala fenku s dvěma půlročními štěňaty na čtyři dny do hotelu, protože jsem musela fakt nutně odjet a víc jak jednoho psa Píďu jsem ssebou vzít rozhodně nemohla. Paní mi telefonovala, že fenka hrozně brečí, uklidnila se až poslední den, to jsem ale pro ně už přijela. Místo bylo dobré, paní hodná, ale od té doby už raději nikam nejezdím.
Následky ale fence žádné nezůstaly. Štěňatům to bylo myslím jedno.
Loni jsem měla na opatrování sedmiletou fenečku krysaříka, když ji páníčci jeli na dovolenou - čtrnáct dní. První tři-čtyři dny byla vyděšená a nedůvěřivá, pak se ale bez problémů přidala ke smečce. Nebrečela.
Takže nevím. Myslím, že když najdeš dobré místo, tak to pejsek vydrží, pokud je to opravdu nutné. Považuju za důležité, aby ten hotel vedl člověk, co má opravdu ke psům dobrý vztah.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:02
- Nahlásit
Ale jestli máte někdo jen trochu možnost toho pejska vzít ssebou, tak se moc přimlouvám.
|
aknel
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:49
- Nahlásit
máme fenku - maltézáčka. když jsme s manželem v práci, berou si ji mí rodiče, takže je s nimi každý den (mimo víkendy).ale pokud jedeme na dovolenou, tak stejně první dny pořád brečí, čeká, až se vrátíme a nežere. když jsme se vrátili z poslení dovolené, měla takouvou radost, že se počůrala.v televizi ukazovali nějaký dobrý hotel pro psy, bylo to někde v olomouci.pokud znáte, dejte vědět.
|
Chiqui
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:52
- Nahlásit
Když jsem davala psi poprvé do hotelu měla sem strach,když sem se vratila muj strach bl opodstatněný,psi se my vratily němí,vubec neštěkali,navíc špinavý,jeden měl vážné zažívací potíže,celý zadek olepený od hovínek navíc oba neskutečně páchly močí.Hotel sem zažalovala.Po této zkušenosti jsem se bala psi někomu svěřit,ale nic méně sem musela jet na služební cestu.Sehnala sem slečnu z Prahy,která se zabívá výcvikem a hlídáním psů,ma sice malou kapacitu a tudíž je to i o něco draží,místo 100kč kterou mě stal ten první hotel zaplatím stovky tři,ale nelituju.Pejsci se maj u ní zjevně dobře,vratila je v naprostém pořádku,načesaný,a hlavně my přišli že byli v naprosté pohodě,dokonce po tom co mě přivítal se otočili a šli za ní,byla sem z toho sice trochu zklamaná ale zaroven spokejená že se jim tam zjevně líbilo,no a od té doby jsme jí zustal věrn a mé služební cesty a dovolené probíhají v naprosté pohodě protože vím že mí psi se maj dobře a uživaj si svijí dovolenou,vždycky se tam těší a slečnu bouřivě vítaj a ani se nesnaží semnou odejít když odcházím a dokonce se ani pohledem po mě neotočí.Doporučuji dobře vybírat komu svěřite svoje miláčky
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 14:49
- Nahlásit
Když se k nám dostal neplánovaně náš první pes,odjížděli jsme týden na to pryč a nebyla možnost vzít si ho sebou.Zaplatili jsme mu psí hotel,zvláštní příplatek za to,že bude vevnitř a ne v kotci.Chlap si pro něho přijel,vypadal sympaticky a odvezl.Teď už by mi připadalo divné,proč se nechce setkat na místě,ale tehdy mě ani nenapadlo,že je na tom něco špatného.Z dovolené jsme se vrátili o den dřív a hned jsme jeli na uvedenou adresu a byl to pěkný šok.Před areálem,asi v 15 stup.mrazu v autě 2 velcí psi v malé přepravce.Nikde nikdo.Kotce hrozné.A kde byl náš pes,který měl být umístěný vevnitř v pohodlíčku?Nebyl sice v kotci,ale jakési šílené dřevěné boudě,která měla místo jedné stěny mříž.Přítel tam tehdy vlezl přes plot,mříž vylomil a psa jsme odvezli.Chlápek měl štěstí,že tam nebyl,věřím,že v tu chvíli by bylo po něm...A od té doby psům hotelům nějak nevěřím a na dovolené jezdíme tam,kde s náma můžou i psi.
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 16:08
- Nahlásit
To je docela hrozný, když to čtu, já bych se jí taky bála někde nechat a na dovolenou pojede s náma, neměla bych tam stejně klid. Jinak když někam jedeme, třeba ted jsem musela nutně k doktorovy do Prahy a jely jsme ráno a přijely večer, tak je naučená bejt v krámě, má tam žrádýlko, vodu a čůrací noviny, ale stejně vydrží a pelech za výlohou, takže sleduje psi a lidi a má všude otevříno a je to v poho, přitom když je doma tak brečí.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:50
- Nahlásit
Prosím, nevíte někdo o psím hotelu v okolí Třebíče, Jihlavy? Ideální by byla osobní zkušenost. Dík.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:05
- Nahlásit
Sice zkušenost s hotely nemám,ale záleží na psovi,lépe řečeno jak žije.Pes který je na zahradě v kotci,boudě i když s milovanými páničky si myslím,že to snáší lépe.Můj pes je snámi doma, v posteli..toho zavřít ikdyž jen na pár dní,tak se z toho nevzpamatuje,v životě v kleci,kotci nebyl. Ještě beze mě. Známý tam dali taky psa.Pes jim prohrabal kotec a utekl-v cizím městě,měli pěkně nahnáno jeslti ho najdou.Byl tak zmatený proč z postele z páničky je najednou sám mezi psi v kleci... Já bych tam psa nikdy nedala.Jedině někomu domů na hlídání ale do neosobního "hotelu-typu kotcí" ani náhodou....
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:26
- Nahlásit
My jsme teď tohle taky řešily, protože kam jsme jezdily na dovču do Chorvatska nám řekly, že psa mít sebou nemůžem, i když je to pidi pes, takže teď sháním pobyt kde psi nevadí nemohla bych bez ní odjet neměla bych klid a ani bych si tu dovolenou pořádně neužila a u rodičů ji nechávat nechci vím jak by to dopadlo nejedla by a trápila by se a do nějakého psího hotelu v žádnym případě, bála bych se o ní.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:41
- Nahlásit
když jsme loni jeli pryč, tak se nám o pesinu jednak starali moji rodiče (bydlí ve stejném městě) a jednak moje setřenice, které jsem dům "přenechali"
Pesina tak byla ve svém domácím prostředí a dospělá sestřenice, která nemá ještě vlastní bydlení to taky ocenila
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:12
- Nahlásit
tedy když to tady čtu, tak jsem strašně vděčná za to, že mám hodné a díkybohu rozvětvené příbuzenstvo, které by v případě opravdové nutnosti bylo ochotno hlídat a venčit.... Psího hotelu bych se bála už z toho důvodu, že i kdyby se tam k mým psům chovali sebelíp, jsou to takoví závisláci, že dobrovolně a v pohodě zůstanou jen s lidmi, které dobře znají.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:28
- Nahlásit
I to je někdy jinak. Mi jsme před 2 lety jeli s mužem na dovolenou a našeho psa NO jsme nechali na vlastní chatě s neteří a synovcem se kterýma vyrůstal. Podotýkám, že už byli v té době dospělý. Jeli jsme na týden a po příjezdu pes vůbec s mužem nemluvil, mě vítal, ale protože byl zvyklý, že přes týden odjíždím do práce. A neteř říkala, že vůbec nežral jenom když ho krmili z ruky a to byl ve vlastním prostředí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 12:57
- Nahlásit
Hm, tak to jsem asi výjimka hlídáme totiž psy, které už trochu známe-ty, které stříháme nebo od známých. Máme jich v létě i 30, běhají po zahradě, stříhají s náma jiné psy a chodí po baráku. A vytvářejí neskutečný chaos a když se nepohodnou,vyřídí to ovčanda nebo kočky
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 19:57
- Nahlásit
Pro Severočechy dávám odkaz na hotýlek, který je opakovaně prověřený našimi známými a mají jen kladné reference:
www.psi-hotel.net
V Praze nabízí výcvik a hlídání pejsků (dokonce i v domácím prostředí) sl. Žemličková. K pejskům má dobrý vztah a, myslím, i dost zkušeností. www.vycvikpsu.eu
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:45
- Nahlásit
Taky dobrý.
http://zpravy.idnes.cz/pes-prisel-o-nohu-po-rvacce -v-psim-hotelu-ffz-/krimi.asp?c=A070827_134056_kri mi_dp
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:50
- Nahlásit
aren
Ty vado,to by mě trefilo!
Jenže já bych zas Nyný nikam nedala,jak bych jí to jako vysvětlila??? Takže sem smířená s tim,že holt budu dřepět na pr...i
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
Anebo jezdit všude s pejskem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:00
- Nahlásit
aren
Anebo jezdit všude s pejskem
No já myslela spíš třá k moři...jednak je to celkem složitý když nemám auto a dvanak se ted vrátila silně teplomilná kámoška a říkala,že kolem poledne normálně utíkali do hotelu,prej se to nedalo...To by asi Nyný byla uvařená,nevim ,jestli by jí to nadchlo.
|