| Autor |
Zpráva |
Barča
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 17:01
- Nahlásit
A ted vážně.Zrovna jsem se vrátila z prochajdy,kde jsme řádně promokly.Čuchám k Amy ,ale ona vážně nesmrdí.Platí to s tím smrdavým psem,nebo ne?
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 18:25
- Nahlásit
náš, když je trochu mokrý, tak smrdí. Naštěstí ale nijak výrazně (aspoň zatím)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:49
- Nahlásit
Barča
Neblázni! Někteří zmoklí spoluobčané nacpaní v tramvaji nebo autobusu jsou mnohem ale mnohem horší než mokrý pes...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:50
- Nahlásit
Eda
někteří i nezmoklí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:56
- Nahlásit
Ketrin
nechtěla sem se bezdomovců dotknout... oni za to nekteří nemohou, no...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 20:03
- Nahlásit
Barča
nasi maji RR a ten , kdyz zmokne smrdi jak psi ksiry, staci ho pohladit a nebo se prituli k noze, protoze se chce pomazlit a smrdi i cely clovek: o)))))))) nesnasi vodu, tak je strasne tezke o koupat a je to venkovni pes, v baraku se mu nelibi, obcas to tam zkontroluje, ukradne neco z kuchynske linky a zase maze ven: o)))))
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 20:17
- Nahlásit
Mne to nesmrdi, mne to voni
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 20:43
- Nahlásit
dejavu
mně zase voní psí tlapky, jen jestli nejsme úchylné
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 21:46
- Nahlásit
Myslím, že jsou plemena u kterých je ten odér výraznější i když zmoklý nejsou. Obecně tam patří převážně lovecký psi. Možná, že to bude tím, že byli šlechtěný pro lov, a mají mastnější srst, tím i kůži, kvůli práci ve vodě. No a ta mastnota je vlastně tuk + bílkovina, která smrdí. Někteří psi jí holt mají na sobě více.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 22:18
- Nahlásit
dejavu
skoda, ze nemuzu vzit vzorek naseho smradlaveho RR a pak by me zajimalo zda by Ti to taky vonelo: o))))))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 22:35
- Nahlásit
Moje LOVECKÉ fenky rozhodně voní. Maximálně jsem ochotná připustit, že trochu smrdí když jsou mokré...
U našich příbuzných (velká vícegenerační rodina, několik psů v domě) je zavedena "jednotka smradu"-"deset mokrejch psů"
|
rony
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 23:04
- Nahlásit
Taky jsme dneska dobře zmokli. ale mě to fakt voní a jak tady někdo psal, že mu voní psí tlapky tak i moje segra kdysi tvrdila, že tlapy našeho psa voní po uheráku
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 23:47
- Nahlásit
Múj pes sebou dneska prásknul na ledovce a rovnou do louže a smrděl jak bolavá noha
|
kája
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 05:07
- Nahlásit
moje micinka taky voní, nejvíc miluju vůni jejího čumáčku, voní nějak po papání a po granulkách
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 20:00
- Nahlásit
dejavuredhead
Nepřeháníte to trošku s tou láskou ke psům? Já psy miluji, ale uznám, i přes lásku k nim, že smrdí, když jsou zmoklí.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 20:11
- Nahlásit
jezdila jsem léta na koni a měla jsem ráda vůni koní, má sestra byla ve stájích jen jednou , koně jí smrděli .....a bála se jich
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 20:15
- Nahlásit
mac1
Oooooooo,vůně koní....Nedělaj mi chutě,strašně dlouho jsem nejezdila....Je tu mejmín metr a půl sněhu ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 20:15
- Nahlásit
fakt,že náš pesan smrdí dost,stačí když namokne a do postele nesmí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 21:29
- Nahlásit
smrdí. Pudlice sice ne, ale ovčanda a starý dvanáctiletý kříženec smrdí. Ovčanda z toho, že je hodně venku, sice ji koupu co 14 dní, ale ona asi ráda páchne. Kříženec je starý, pořád se olizuje na patřičných místech, má se rád a má chronický recidivující zánět uší. Ale pudlice je v pohodě
|
Chiqui
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 00:29
- Nahlásit
smrdí,víc než suchej
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 07:32
- Nahlásit
Tak fajn,už mám jasno