| Autor |
Zpráva |
zuzka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:09
- Nahlásit
nevíte, jestli je někde zveřejněný seznam názvů CHS?
zanedlouho budu zřejmě vymýšlet, tak bych chtěla vědět, co všechno mi neprojde...
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:29
- Nahlásit
zuzka
není, já taky vymýšlela a zkoušela
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:09
- Nahlásit
zuzka
Zkus se poptat v klubu chovatelů tvého plemene. Určitě ho na netu najdeš.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:13
- Nahlásit
Lara
to není jen pro jedno plemeno, ale pro všechny, proto není seznam, název chs se posílá do Belgie a je mezinárodně chráněn.
|
Anonymní
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:14
- Nahlásit
Lara
Nenajde. nezapomeň, že tohle schvalují v Belgii a musely by být stránky, kde by byly statisíce jmen. Některá už se dávno nepoužívají a pořád přibývají nová
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:18
- Nahlásit
Díky. To jsem nevěděla. Zase jsem o něco chytřejší
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:27
- Nahlásit
já jsem teď vymýšlela skoro půl roku názvy.uf a mám to. jsem zvědavá co mi schválí. hodně štěstí, je to makačka. mě pomohlo, když jsem něco vymyslela, zadat to do vyhledávače co mi najde. někdy to bylo zajímavé.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:28
- Nahlásit
monika
mě volali s plůemenky že už to tam mám, ale paní volala ráno po porodu čubinky a já byla tak ospalá, že jsem se ani nezeptala co vlastně schválili...tak snad zítra se to dozvím
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:30
- Nahlásit
gratuluju, jak dlouho to trvalo? já to poslala minulý týden
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:31
- Nahlásit
monika
posílala jsem to na konci listopadu a začátkem prosince to prý posílali do Belgie a minulý týden mi ta paní volala, protože já jí furt otravovala jestli UŽ
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:44
- Nahlásit
jsem strašně zvědavá, co mi uznají.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:04
- Nahlásit
monika
já byla taky, ale po těch dvou měsících jsem trošku otupěla
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:51
- Nahlásit
díky
je škoda, že není aspoň český registr, název chci český, ale asi to budu muset prubnout jako každý
s tím vyhledávačem je to dobrý nápad i když ne každý má stránky
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 09:24
- Nahlásit
ták je to tu, mám odkaz!!!!
konec nočním můrám, jestli název už existuje
http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 11:03
- Nahlásit
monika
Já myslela, že nejdřív musíš mít chovného psa, aby sis mohla udělat chovatelskou stanici? A ty si pro hafinu jedeš až v létě nebo kdy, ne?
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 11:12
- Nahlásit
Verca
Já myslela, že nejdřív musíš mít chovného psa, aby sis mohla udělat chovatelskou stanici?
Chovatelskou stanici si můžeš nechat zapsat i pokud nemáš vůbec žádného psa
|
berča
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 11:22
- Nahlásit
zuzka
Ahojky, myslím si, že máš nad čim uvažovat. Já jsem vymýšlela taky název svý chov. st. a i když mi jí uznali, tak se mi dneska ten název nelíbí, ale přeci jenom musíš napsat 5 názvů, tedy jestli si dobře vzpomínám, takže by to neměl být problém. Pochybuju, že by jsi se pětkrát trefila do názvů už existujících stanic.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 11:35
- Nahlásit
berča
stane se .Mě název u nás uznali,ale musela jsem přidat bohemia protože stejný názem jako já má někdo ve Francii. A přitom je to složeno z jmen mých dcer
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 13:58
- Nahlásit
trochu mě zaráží, že napíšu 5 názvů, ale i když např. ty první dva ještě nikdo mít nebude, stejně mi mohou uznat až ten třetí
|
Amanda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 13:16
- Nahlásit
ZUZKA,
prosím pěkně vysvětli mě to, nechápu,,,oprav mě jestli jsem to blbě pochopila.....napíšu pět názvů ale až ten třetí mě uznají? i když ty dva předešlé názvy nikdo nemá, fakt nechápu!
Řeším také název CHS, ten název co jsem chtěla, z přiloženého odkazu e-mail jsem zjistila že už existuje (je to v háji)
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:48
- Nahlásit
zuzka
no super!!! I moje tam je...sice celý název daný dohromady ale je
Amanda
ne ty můžeš napsat třeba jen jeden název, nebo dva, nebo tři...no prostě kolik budeš chtít, ale pokud ti ten jeden neuznají, tak ti to pošlou zpátky a ty budeš posílat další návrh. Takže pokud jsi si jistá, že ti ten jeden název uznají tak tam můžeš poslat jen jednu možnost. Je tu riziko v tom, že pokud ten jeden název projde u nás, nemusí projít v Belgii, takže budeš čekat 2-3 měsíce a pak znova.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 07:29
- Nahlásit
Amanda
jojo znám případ, kdy byl zarigistrován až třetí název v pořadí i když ty předešlé dva nikdo neměl
asi budou i jiná kritéria, než jen jedinečnost
Ghianika
díky za radu, napíšu jen ty dva, co opravdu chci, klidně risknu, že to budu muset podat znova
|
Amanda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 07:49
- Nahlásit
Ghianika
díky moc za radu, hned dnes tam pošlu když tak dlouho trvá vyřízení!! Mám jen tři názvy, které oravdu chci snad jeden vyjde!!!
Zuzka
díky taky za odpověď.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:06
- Nahlásit
jen se chci ujistit:
o chráněný název CHS mohu požádat i když zatím nemám chovnou fenu, že?
vyplním formulář a odešlu ho na ČMKU, zatím nic neplatím?
faktura nebo příkaz k úhradě mi přijde až pak?
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:09
- Nahlásit
zuzka
jj přesně tak
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:11
- Nahlásit
Ghianika
díky
|
Kači
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:25
- Nahlásit
Seznam všech chovatelských stanic registrovaných pod FCI najdete na ofi stránkách
www.fci.be
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 15:09
- Nahlásit
Kači
díky, ale už jsme to našli, o 15 příspěvků nahoru
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 19:04
- Nahlásit
zuzka
a pochlubis se, co jste vymysleli? nebo to je tajemstvi zatim?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:44 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
dejavu
zatím je to pouze odesláno a každý den prohlížím seznam, zatím nic, je to jen 14 dní a to by bylo neuvěřitelně brzy, ale nedá mi to a stejně si to prohlížím
takže budu ještě chvíli tajnůskařit, až to bude v seznamu nebo až mi to přijde, prozradím ...
|