| Autor |
Zpráva |
kája
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2006 17:26
- Nahlásit
ahojky, moje hafina miluje býčí penisy , nevíte kolik jich může zbaštit za den?Já jí dávám jeden obden, někdy jednou za týden, je jimi úplně posedlá a nerada bych jí zkazila žaludek
díky olga
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2006 17:51
- Nahlásit
az zacne mit prujem, tak bych prestala. Ale jinak obden je fajn.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:04
- Nahlásit
Neviete ako rychlo moze pes zozrat tento byci penis? Ja som Hugovi kupila jeden s odporucanim, ze vydrzi niekolko dni. Viem, ze sa po nasom byte povaloval dva dni, pricom rozzuzlal len konce. Ale uz druhy den ho neviem najst, a pritom som psa nevidela ho hryzt nejak extra. Mal asi meter a behom dna proste zmizol...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
pigie
Několik dní? No to teda nevim. Mojim to vydrží cca 3 minuty
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:43
- Nahlásit
Naší jezevčandě kupujeme nařezaný asi na 12cm a to jí vydrží maximálně hodinu, spíš ani to ne. Žužlá to, dokud není po něm.
Má z toho radost, pekelně to ale smrdí a tak jí ho kupujeme taky jen semotamo Jak by ho*no nebylo tuhé, tak bych ho nedávala.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 16:50
- Nahlásit
Joker
hej, niekolko dni. Moj pes totiz nie je zuzlaci. A aj tak mi nejde do hlavy, ked sa s tym hodinu hra a uzere z toho konce asi 10 cm z kazdej strany a potom metrova tyc zmizne behom dna No nic, len som ju hladala ako blazon pri upratovani, ze sa niekde zapatrosila a asi si teda na nej zgustol.
|