Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Ohrádka pro odchov štěňátek
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 14:58
- Nahlásit

Ahoj, mám dotaz. Nedá se někde půjčit ohrádka pro štěnda ? Ona se dá i koupit, ale přijde mi strašně drahá. Budeme mít štěňátka jednou a dost. U chovatelů chápu že si ji event. pořídí a využijí to, ale co my ostatní ?

Markét
# Zasláno: 30 Led 2006 15:25
- Nahlásit

Já jsem koupila čtyři laminované desky (pro střední plemeno mám výšku 50 cm), doma jsem je smontovala na panty (aby to bylo rozkládací) a mám to přímo na linu, takže ohrádku šoupu a dobře se udržuje čistota. Už nevím, kolik přesně jsem za desky dala, ale určitě ne moc...

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 15:55
- Nahlásit

Je to dobrej nápad Markét, asi vymyslím něco podobnýho. Já ohrádku potřebuju hlavně proto, že mám doma fenky dvě. Mají se sice hodně rády, ale mám strach aby ta bez štěňátek na ně nežárlila a neublížila jim. Třeba to nebude vůbec potřeba, ale připravit se musím na vše. Díky za radu.

Ardi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:02
- Nahlásit

A nevadilo, že ty štěňátka neviděly ven?

Markét
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:44
- Nahlásit

Ardi
Nevadilo, nejprv jsou slepá, pak se motají po bedně (je prostorná) a pak se naučí přeskakovat
Ovšem s tím, jak rostou, jsou v bedně jen po dobu naší nepřítomnosti, jinak je pouštím nejprv po bytě, postupně se mohou (podle počasí) pást venku, takže bednička je už jen přespávací.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání