Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Boxer v domě
Autor Zpráva
Barča
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 09:41
- Nahlásit

Chováte své mazlíčky v bytě.A když nejste doma tak na Vás čekají doma a chovají se "slušně"?Nebo kde je máte?

suesie
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 09:44
- Nahlásit

Barča
My jsme měli boxera celoročně doma. Když byl malej tak sem tam něco vyvedl (okousal dveře, zničil pár kytek), ale s věkem dostal rozum a celou dobu co jsme nebyli doma si spokojeně chrupkal v posteli.

Barča
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 09:48
- Nahlásit

suesie
Ani navíš,jak jsi mě potěšila.Tak mohu doufat,že to u nás taky bude OK

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 09:53
- Nahlásit

Barča
My máme pejsu taky v bytě, zatím nic strašnýho neprovedla (kromě jedné vykousané díry do zdi, cca 10 x 5 cm, té si teď už ale nevšímá...), někdy poznám, že se hodně nudila, to když je pelíšek vzhůru nohama, rozlitá voda z mističky, vysypaný granulky , rozcupovaný noviny. ale to už se teď stává výjimečně. Samozřejmě teď ještě po příchodu z práce sem tam nějaká ta loužička na novinách, ale to je ok....je jí necelých pět měsíců a má na to nárok...

suesie
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 10:10
- Nahlásit

Barča
Určitě. Pak už jsme mu mohli nechat i na zemi cokoli a bylo mu to úplně jedno a ani si toho nevšimnul. Měl svoji postel a byl v pohodě. Vždycky když jsme přišli ze školy, tak nás přišel uvítat celý ospalý a zíval, tak nám bylo jasný, jak celý den strávil.

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 10:23
- Nahlásit

Taky se přidám, protože jsem měla boxery. Jasně, že malé štěňátko nemůžeš nechat samotné bez dohledu, to by ti něco vyvedlo. Já měla pesany na chodbě, kde nebylo moc ke zničení. Až asi od 1,5 roku jsem je nechávala po celém baráku, to už byli vychovaní a nic nevymamlasili.Boxírek měl svoje křeslo, kde seděl a ležel jako lord.Svoje křeslo měl i v ložnici, kde spal s námi.

Eva

Pajus
# Zasláno: 30 Led 2006 10:31
- Nahlásit

Tak i moje boxerka je doma naprosto v pohode. Ani nevim jestli nam doma nekdy vubec neco znicila. Maximalne nejake drobnosti, ale bylo jich fakt malo. Kdyz je doma, spokojene si chrupe a ani ji nemusim davat zadne ksoti na zabaveni...ona je stejne zacne zuzlat az kdyz je nekdo doma, jinak si nevsimne ani jich...takze u nas naprosta pohoda!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 10:43
- Nahlásit

Ta naše nevyvedla zatím nic. Nejdřív jsme si pořídili ohrádku, ve které byla v době naší nepřítomnosti a už asi něco přes týden je ohrádka otevřená a vždy, když přijdu domů, tak to tam je, jak to bylo. Navíc přítel zapomněl vzít pytel s odpadky a nechal ho v bytě a malá si z něj vytáhala akorát obal z čokolády, ale sáček zůstal vcelku. Dokonce i kožené boty zůstaly tam co byly. (přítel samozřejmě zapomněl zatáhnout i dveře, že?) Ale zatím je to jen chvilka a byla doma tak 5 hodin max. sama, ale až bude 9 hodin sama, tak to se teprv uvidí.

Lara
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 10:51
- Nahlásit

Já mám v bytě ruskýho teriéra. Jedinou škodu udělala na chalupě, kdy mi poškrábala vstupní dveře ( když jí to venku přestane bavit a dožaduje se jít domů). Jinak nic

Barča
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 19:59
- Nahlásit

Moje malá,je zatím rošták,ale doufám,že z toho vyroste

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:00
- Nahlásit

Barča
vyroste - když z toho vyrostla i moje Obluda, tak to přejde snad každýho psa (a že jsme těch škod měli sakra hodně...)

Barča
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:06
- Nahlásit

birma
No a kdy to bude,?V roce?Nebo ještě za delší dobu?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:08
- Nahlásit

Barča
no Atara to začlo přecházet tak v roce a čtvrt a tak od roku a půl to bylo v hodně malym množství a velmi zřídka od dvou let nic (sežraný krmení rybičkám nepočítám), ale zase začal až v půl roce, takže se vám to třeba o něco posune....

Barča
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:25
- Nahlásit

Děkuji všem utěšitelům

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:45
- Nahlásit

Barča
my máme boxera převážně doma. Když jsme v práci tak má pelíšek v dílně která je součástí baráku a kde mu v zimě přitápíme, ale nemá přístup do bytu a má prolejzací dvířka ven, takže si může chodit ven jak se mu zachce. No a když jsme doma, tak je s náma doma a nebo prostě kde chce zrovna být. V noci je taky doma.
Většinou když jsme ho nechávali přes den samotnýho v bytě, tak po každý něco zničil, takhle nám demoluje jenom zahradu.

Evulik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:48
- Nahlásit

Ještě jsem chtěla dodat, můj poslední boxírek byl strašně opatrný na své hračky, měl jich málo a moc si jich vážil. Nepoškodil nikdy nic, neutrhl nic z plyšáčka ani gumáčka.Já se tomu dodnes divím.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:01
- Nahlásit

Evulik
No to se divim taky, protože to naše éro zase zničí všechno. No jestli to neni tim že jim má hodně a neváží si jich.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:17
- Nahlásit

Vcelka
Náš boxer měl taky spoustu hraček a nikdy si žádnou nezničil, takže je teďka po něm zdědil náš buldoček. I když je pravda, že některý jsou pro něj poněkud "velký". I když jemu to nevadí.

Barča
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:29
- Nahlásit

No někde jsem četla,že boxer je velmi vyrovnaný pes a "nevadí"mu,když je doma sám.

Michalaa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:08
- Nahlásit

tak to ta nase Sany i kdybych ji schvalne strcila neco do tlamy tak to zas vyplivne a skoci na "sve" kreslo a zase bude pokracovat v tom co dela nejradeji...SPAT.....kdyz byla mala tak rozkousala par backor...ale jinak nic..ani hacky neznicila..nejak ji to nebavilo a ani nebavi tedka...takze milionovej pes...teda fenka

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:10
- Nahlásit

jaký je ted ofociální název plemene? německý boxer, nebo jen boxer? všude uvádí se jinak.....

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:28
- Nahlásit

žanda
F.C.I.-Standard č. 144 / 02.04.2001 / D
Německý boxer (Deutscher Boxer)

hana
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 13:03
- Nahlásit

já mám teď v bytě 14 boxerů - samozřejmě jen přechodně a včetně štěňat - a konečně mám, co jsem chtěla a moc si to užívám. Zásadní potíže nejsou, ale uklízet se musí non stop, jídlo se vozí na vozejku a s návštěvama se dveře netrhnou, protože to všichni z okolí musí vidět. Ale cítím se dobře a budu se nudit, až jich bude méně.

Tanaki
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 21:41
- Nahlásit

tak moje předchozí boxerka přestala demolovat byt asi ve čtyřech letech, trhala lino, tunelovala futra, prostě peklo, moje nynější boxerka je od malička hodná a nic neničí, tak je to asi boxer od boxera

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání