Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Irský setr
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 29 Led 2006 16:35
- Nahlásit

Dobrý den , nevím zda jsem tu dobře, ale snažím se zjistit, zda je normální, že můj 7,5 letý Irský setr tak moc líná, s ročním obdobím to nemá nic společného, žije s námi v bytě, protože je velmi citlivý a venku si prostě nezvykl, ale ať ho vyčesávám nebo ne strašně moc líná Dostává granule Chappi a jídlo od stolu lidí jen velmi zřídka, sem tam dostane vařená vejce. Prosím poraďte něco co omezí tento projev, předem mnohokrát děkuji

kobližka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:38
- Nahlásit

Tak abych nebyla anonymní, Jmenuji se Míša a předchozí příspěvek jsem psala já a budu vděčná za každou odpověď , předem moc díky

Anonymní
# Zasláno: 29 Led 2006 17:17
- Nahlásit

Ahoj, doporučuji změnit granule, pokud s nimi krmíž dlouhodobě (více let), tak to může být důsledek nekvalitní stravy.
A proč nezajdeš k veterináři? Může mít kožní alergii nebou jinou nemoc....

Na mujpes je diskuzní forum Irský setr, kdyby ses chtěla zeptat přímo setrařů

Jana C.

Shadow
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:18
- Nahlásit

kobližka
no jestli je to fakt nezvyklé tak já osobně bych šla k vetovi. Může to být třeba granulema třeba mu prostě neseděj. Dávej mzu vajíčka a skořápky- hlavně to je na srst. Jinak nevim zajdi k vetovi

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:21
- Nahlásit

kobližka
Ty chappi granulky opravdu nejsou moc kvalitní, změnila bych granule a kdyby to nepomohlo, zašla bych k vetovi.

kobližka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:26
- Nahlásit

U veterináře jsme byli nedávno na operaci s okem, celého ho prohlédli, jenže já s ním nebyla byl manžel a tak si na to nevzpomněl, ale myslím, že pokud by bylo cokoliv z kůží poznali by to, protože máme výborného veterináře, díky moc za odpovědi, zmněníme teda stravu a můžete doporučit něco konkrétního na srst ? Na diskusi o setrech bych zašla, ale asi jsem jí přehlédla

kobližka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 08:54
- Nahlásit

Bohužel jsem nenašla diskusi kde by se nějak živěji o setrech diskutovalo ani teď, chtěla jsem se přidat, nicméně jsem jí prostě nenašla může mi někdo pomoci, prosím ?

sněhule
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 09:35
- Nahlásit

Ahoj. Zkus zajet na stránky www.mujpes.cz a v hledání zadej jen slovo SETR . Pozor, ve vedlejším políčku musíš zadat hledej v "název fóra".

kobližka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 12:50
- Nahlásit

sněhule
To jsem udělala, ale žádná zajetá diskuse tu není, tedy mi jí to nenašlo

sněhule
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 13:05
- Nahlásit

To mně mrzí. Já se tam dostala.
Ale podařilo se mi zkopírovat adresu, tak jěště zkus tohle. http://www.mujpes.cz/forum.php?id_forum=65/

kobližka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 15:53
- Nahlásit

sněhule
ale to není diskuse odtud, nebo ano ?

Každopádně díky

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 17:29
- Nahlásit

Musíš na stránky www.mujpes.cz, uvidíš tam nejpříspěvky, dej další a na stránkách nalistuj Irský setr. Jinak ten odkaz, co posílala Sněhule je přesný.
Teď tam máme nějak mrtvo, moc práce......
Jana C.

kobližka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:30 - Změnil/a: kobližka
- Nahlásit

Moc prosím, dostala jsem seznam krmiv od kolegy mého manžela, on má chovatelskou psí stanici a doporučil nám pro Lorda krmení Happy dog medium, prosím máte s tím někdo zkušenosti ? Je to dobré krmení ? Když už ho mám změnit, nerada bych šlápla vedle Mockrát díky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání