Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / EMINENT granule
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 24 Led 2006 16:03
- Nahlásit

Jak vyhovuje vašim pejskům tohle nové krmení?

Pajus
# Zasláno: 24 Led 2006 16:13
- Nahlásit

U nas je zatim spokojenost, najesli jsme na teri pytel a zatim stale bastime

Jindra
# Zasláno: 24 Led 2006 18:16
- Nahlásit

Taky spokojenost.Chutná jim a odpad je minimální.

Břetislava
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 23:19
- Nahlásit

To je české krmivo?

Jindra
# Zasláno: 25 Led 2006 07:39
- Nahlásit

Jo dělá to Tekro - novinka.Někdy od října se to vyrábí. Jukni na www.argus.kvalitne.cz

Pavla
# Zasláno: 25 Led 2006 08:04
- Nahlásit

Před cca 2 týdny jsme přešli z Acany na Eminent a zatím vše v pohodě. Zatímco Acany snědl tak 1/2 denní dávky, Eminent zbaští všechen a hoňo je mnohem méně.

Břetislava
taky to najdeš na www.tekro.cz - tam si můžeš objednat i vzorek.

Barča
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 08:07
- Nahlásit

Ami odmítla PROFormance a baští jen Eminent

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 08:32
- Nahlásit

Mně u tohodle krmiva docela udivuje ta malá cena, za 15 kg pytel pro dospěláky 530,-. Čim to je že je oproti jiným krmivům tak levný? Řadí se do superprémiovek nebo prémiovek?

Pavla
# Zasláno: 25 Led 2006 08:43
- Nahlásit

Vcelka
Složení má velmi podobné Acaně, tak bych řekla, že je to prémiovka.

Břetislava
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 08:43
- Nahlásit

Vcelka

http://www.myslivost.cz/media/clankyDetail.asp?IDC l=11932&IDR=&TypR=2

Levnější to bude asi proto, že je to český výrobek

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 08:53
- Nahlásit

Břetislava
jo díky, já právě vždycky jak je něco znatelně levný oproti stejným věcem od jiný značky, tak mi to je podezřelí. Docela mně tohle krmivo zaujalo, hlavně i ta cena, tak chci mít jistotu že je fakt dobrý. Už jsem si napsala o vzorek.

Anonymní
# Zasláno: 25 Led 2006 09:15
- Nahlásit

Prosím vás, kam napíši o ten vzorek? Nic jsem tam o vzorku nenašla.

Pavla
# Zasláno: 25 Led 2006 09:25
- Nahlásit

Anonymní
Tak se omlouvám, psala jsem odkaz na tekro z hlavy a teď koukám, že odkaz na objednání vzorku zmizel.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 09:30
- Nahlásit

Pavla
no já prostě napsala na toho jejich mejla tekro@tekro.cz dotaz kde by bylo možno dostat vzorek zdarma a napsala sem tam rovnou adresu, tak uvidim jestli odepíší a nebo rovnou něco pošlou.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 09:36
- Nahlásit

No vida a už mi odpověděli že mi vzorek zašlou. Takže normálně napiště na toho mejla že prosíte o vzorek.

Pavla
# Zasláno: 25 Led 2006 09:37
- Nahlásit

ještě kontakty na všechny obchodní zástupce, mám je od tekra, když jim zavoláte, určitě taky poradí. Ten náš byl velice ochotný:

Praha, jihozápadní Čechy
Martin Volf - 602 209 292

Severovýchodní Čechy
Jiří Dědic - 602 252 487

Jižní Morava, jihovýchodní Čechy
Oldřich Galia - 724 264 476

Severní Morava, východní Morava
David Jüngling - 724 033 359

rendik
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 11:44
- Nahlásit

A jaká je cena za pytel?Složení vypadá pěkně,možná,že je taky zkusíme..

Pavla
# Zasláno: 25 Led 2006 11:54
- Nahlásit

rendik
Okolo 600,-/15 kg.

Pajus
# Zasláno: 25 Led 2006 11:57
- Nahlásit

Ja kupuju adult large asi za 530Kc!

Břetislava
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 15:49
- Nahlásit

Vcelka
No já jsem na tom stějně. Pokud je něco levný, hned v tom vidím nějaký háček. Ale vzhledem k tomu, že třeba Eukanuba stojí v USA 30-40$ a tady se platí jednou tolik kvůli nákladům na převoz, tak věřím, že můžou být i dobré granule za 550, pokud jsou vyrobené v ČR nebo někde poblíž. Taky jsem si objednala vzorek.

Anonymní
# Zasláno: 26 Led 2006 09:28
- Nahlásit

Pokud jste někdo z okolí Hořic nebo Jičína,rozvážíme Eminent až domů.Ceny na www.argus.kvalitne.cz

Petra
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:54
- Nahlásit

ahoj prosím o radu pro mého kamaráda, má štěně bernského salaš. a neví jestli je kvalitnější Eminent nabo Chikopee. Poraďte prosím. Díky moc

Pavla
# Zasláno: 26 Led 2006 14:23
- Nahlásit

Petra
Taky jsem se mezi nimi rozhodovala, jsou si dost podobné. Pak jsem tady četla, že jsou s Eminentem spokojeni a i cena je menší, tak vyhrál Eminent. Ale ať už se kamarád rozhodne jakkoli, myslím že nic nezkazí.

Petra
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 15:07
- Nahlásit

Pavla
moc dík za odpověď. Já už eminent sehnala, vůbec nikde u nás není. Ale teď už si pro něj dojedu. Tvou odpověď předám

jerry
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 22:44
- Nahlásit

Ing. Janem Pickou pracoval na základní koncepci receptur jednotlivých krmiv a speciálních přídavků. Nakonec po dlouhé době zkoušek a testací zůstalo pět vítězů - receptur pro jednotlivé kategorie psů...

Tak to podla zlozenia musela byt narocna a dlhodoba praca a nakoniec sa to podarilo. Kolektiv zvladol novinku v krmive kokosovy olej a skoro neuveritelne dodal az 31% kuracieho masa do stenacieho krmiva. Dufam, ze krmivo sa vyraba v Cechach lebo na Slovensku sa este nepodarilo vyrobit 31% proteinisolat za charitativnu cenu. Myslienka dodat do krmiva prehnane mnozstvo kukurice je skvela, konecne zdrava vyziva skoda len ze to davkovanie akosi nesedi... No pokial sa objavi toto krmivo v USA tak to na http://www.aafco.org/ sa urcite dozvieme.
Podla normy AAFCO je text meat a meal velmi dolezity. Inac je to zavadzanie spotrebitela. Podobne fresh lamb a lamb je rozdiel vo vstupnej surovine.

Skoda, ze krmivo sa nevola Eminem.

Ardi
# Zasláno: 27 Led 2006 22:58
- Nahlásit

jerry
máš s ním nějaké zkušenosti nebo to jsou jen tvoje úvahy.že nikdo z těch co s ním krmí si nestěžuje.....

jerry
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 07:51
- Nahlásit

Ardi: Zober kalkulacku a ked chces pomoct poslem ti ako sa robia prepocty. Pri zverejnenej cene produktu 31% masa je do neba volajuca hlupost. Je to zavadzanie a vysvetluj si to ako chces. Prepac ale psovi ked tomu rozumies das granule za 5,-/kg ktore si vyrobis sam pes bude schuti papat ked spravne vyvazis rozpustnu a nerozpustnu vlakninu natlacis kukuricu,ktora ti ako uhlohydrat napomoze vizualne posobit ze pes pekne pribera smaris tam bioflavonoidy a vybavene. A ked chces este zaposobit na predaj das tam pupalkovy a olivovy olej. Srst bude sa blyskat ...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:01
- Nahlásit

Včera mi přišel vzorek Eminentu a pejsovi chutnal a mně docela taky.

pajinka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:08
- Nahlásit

Dneska nam eminent dovezou, jsem na nej moc zvedava...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání