Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák ( Americko - Kanadský Bílý ovčák )
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 11:26
- Nahlásit

Pro všechny příznivce a chovatele tohoto plemene

PROSÍM O RADY

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 11:30
- Nahlásit

Máme doma dospělého psa labradora ( je to vykastrovaný vodicí pes mojí mamky, viz. jeho stránky : www.druheoci.wz.cz ) a plánuji si na jaře pořídit fenku BŠO, se kterou bych chtěla dělat canisterapii a asistenční výcvik. Je toto plemeno vhodné jako druhý pejsek k labradorovi? Přečetla jsem o něm spoustu článků na internetu a velmi se mi líbí jak vzhledově, tak hlavně povahově.
Jaké s tímto plemenem máte zkušenosti a pokud by se našel i nějaký seriózní chovatel, který by mi prodal na jaře štěně ( nebo fenku do 1 roku věku ) a mohla bych s ním být už teď v kontaktu byla bych ráda

ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 11:52
- Nahlásit

tak to jsem psala já a odeslalo se mi to jako anonym...

monika
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:18
- Nahlásit

http://cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=43 69

toto je fotka naší kamarádky.Je to čistokrevná ovčanda s PP a je z útulku.Žije u mého bratra a je supr.

Jilly
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 00:58
- Nahlásit

Anonymní
znám slečnu, která má několikátého asistenčního psa. Teď má psa BŠO, dříve měla labradory. Jedna fenka už si užívá zasloužený důchod a se psem skvěle vychází. Také jsem na BŠO jako asistenční psy slyšela většinou kladné názory ...

grendel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 12:09
- Nahlásit

mě se švýcar hroooooozně líbí! hodlám mít černýho NO, ale co k němu přikoupit BŠO?? hezká kombinace, ne?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 12:10
- Nahlásit

progrendel
to by byla super kombinace

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 12:12
- Nahlásit

Jilly
díky za názor, právě se doma rozhodujeme, jestli BŠO nebo labradorku, jelikoš si mamka až jí doslouží její vodicí pes ( labrador ) bude brát odemě štěně vhodné na výcvik, takže výběr plemene bude především záležet na ní. Uvidíme, ale každý chlupáč v domácnosti je radost

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání